Zimní speciál 2019

Vážení hráči,

v letošním roce budeme opět s potěšením v Rail Nation rozdávat nějakou tu zimní radost. Zimní speciál je zpátky!

Zimní speciál bude aktivován na všech vhodných serverech po dobu 8 dní od 12. prosince 2019 14:00. Hra v podstatě funguje stejným způsobem jako loni. Loňský příspěvek na blogu s více informacemi si můžete přečíst ZDE.

A pro všechny, kteří do toho chtějí rovnou skočit: stejně jako loni můžete vyhrát řadu odměn a také speciální body (diamanty).

Ti, kteří se zúčastnili loni, si možná pamatují, že někteří hráči využili systém a pomocí spolupráce, taktiky a nespaní si dokázali vydělat obrovská množství diamantů. To jsme neočekávali a způsobilo to řadu problémů. Tyto potíže byly nyní opraveny a i přesto, že schopnosti a monitorování cen jsou stále důležité, již není možné je využít až do takové míry.

Letos jsme se opět pokusili najít dobu, kdy se bude zimního speciálu moci zúčastnit co nejvíce serverů. Také jsme chtěli mít jistotu, že regiony s jen několika servery nebudou vyloučeny. Kromě toho také pracujeme na řešení, které by nám u podobných akcí do budoucna umožnilo nabídnout náhradní termíny. Vzhledem k tomu, že naši vývojáři mají plné ruce práce s přechodem na HTML5 a musí se také připravit na obvyklé aktualizace s opravami chyb a vylepšeními v příštím roce, nebylo bohužel možné vyvinout a využít tuto možnost už letos. Pokud se nemůžete zimního speciálu zúčastnit na svém obvyklém serveru, doporučujeme vám zahrát si na jiném. Jen tak nepropásnete veškerou zábavu s diamanty!

 

Otázky a odpovědi:

Jaké jsou vyrovnávací změny (oproti loňsku)?

  • Nyní není možné vlastnit více než 100 jednotek od každé suroviny nebo překročit tento limit přímým nákupem. Je to ale stále možné s balíčky a náhodnými odměnami.
  • Ceny surovin se nyní mění mnohem pomaleji.
  • Při prodeji surovin je účtován poplatek 1 mince.
  • Aby bylo zajištěno, že vyhrávání není závislé na náhodě, byla počáteční hodnota mincí v balíčku mincí snížena o 25 %.

Pokud i tak dokážeme získat hodně diamantů, můžeme si je nechat?

Jasně!

Nerozumím, o co v téhle události jde. Co mám dělat?

Podrobné vysvětlení události najdete ZDE. A kromě toho bude událost ještě jednou vysvětlena ve hře, jakmile bude aktivována.

Musím se toho účastnit?

Ne. I když je událost k dispozici na většině serverů, můžete ji klidně ignorovat, pokud nechcete hrát, nebo pro vás odměny nejsou zajímavé a chcete prostě jen dál hrát Rail Nation.

Na kterých serverech bude událost probíhat?

Kompletní seznam serverů, na kterých bude událost aktivní/neaktivní, najdete ZDE.

Co mám dělat, když zimní speciál není k dispozici na mém serveru?

Pokud se chcete zúčastnit, doporučujeme přesun na jiný server, kde bude událost aktivní. Seznam serverů s aktivním zimním speciálem najdete ZDE. Jednoduše si tam najděte server, který je pro vás nejzajímavější.

Kdy zimní speciál skončí?

Skončí přesně po osmi dnech, tzn. 20. prosince 2019 ve 14:00.

Zimní speciál právě začal a na zimním trhu se mi ukazuje špatný počet diamantů. Co mám dělat?

Problém by měl zmizet po opětovném načtení hry.

Splnil(a) jsem podmínky úkolu, ale vypadá to, že se nepočítají? Jak to?

Možná jste začali úkol ve špatnou dobu. Nezapomeňte, že vidíte i úkoly pro následující den. To vám umožní se připravit dopředu. Nicméně úkoly samotné můžete plnit až když jsou skutečně aktivní.

Ještě není 12. prosince a už vidím novou budovu na svém nádraží. Byla událost přesunuta?

Ne, nemějte obavy. Zimní trh je potřeba teprve postavit, což trvá několik dní (pokud server nezačal během těchto několika dní). Zimní speciál jako takový ale začne 12. prosince, jak bylo oznámeno.