Lucky Number 7 – Všechno nejlepší k narozeninám, Rail Nation

Vážení hráči,

je čas na dárky, protože v Rail Nation se blíží oslavy sedmých narozenin!
Už se těšíme na oslavu tohoto výročí a jsme vděční za všechny hráče, kteří s námi zůstali nebo se k nám přidali během minulých 7 let!
A to je důvod, proč chceme obdarovat i lidi, kteří toto všechno umožnili – vás!
Co vše pro vás plánujeme:

  • V den našich narozenin, 28. ledna, aktivujeme speciální kód obsahující dárky pro všechny hráče, kteří kód použijí do 29. února. Kód zveřejníme na fóru, Facebooku a blogu a rozešleme ho e-mailem.
  • Kromě toho také 28. ledna zveřejníme naše plány pro letošní rok na našem blogu. Chystáme pár vzrušujících věcí a už se nemůžeme dočkat, až se s vámi podělíme.
  • Pokud se vám nechce čekat tak dlouho, nabídneme vám také na naší facebookové stránce 7 malých výzev jako odpočet do hlavního narozeninového dne. Během těchto výzev můžete vyhrát další ceny. 7 předmětů pro 7 hráčů během 7 dní! Výzvy začínají právě dnes!

Nezáleží na tom, jestli jste veteráni, kteří už s námi hrají léta, nebo noví členové Rail Nation rodiny, narozeniny chceme oslavit s vámi všemi! Zajímaly by nás i vaše příběhy. Jak a kdy jste začali hrát Rail Nation? Jaká je ta nejlepší věc, kterou jste zde během této doby zažili? Dejte nám vědět na fóru nebo zde v komentářích!

Tvůj Rail Nation Team