Nastupte na palubu a vydejte se s námi do zimní říše divů v Rail Nation!

🚂 Nastupte na palubu a vydejte se s námi do zimní říše divů v Rail Nation! 🚂

 

Vážení hráči Rail Nation,

S potěšením vám oznamujeme, že nejočekávanější událost roku se vrací a letos v prosinci proběhne v plné parádě! Připravte se zažít sezónní kouzlo, protože do Rail Nation se vrací oblíbený zimní speciál!

🎄 Festival v zimní říši divů 🎄

Připravte se na zasněžené dobrodružství, které nemá obdoby! V prosince se budete moci přenést do hřejivé atmosféry svátků díky speciálním úkolům, budově zimního trhu na vašem nádraží, fascinujícím surovinám, jedinečné měně a napínavé výzvě, která prověří vaše strategické schopnosti.

🚆 Speciální úkoly 🚆

Plňte speciální denní úkoly, které vám přinesou zimní mince a bonus k úkolům v závislosti na úrovni vašeho zimního trhu.

🏭 Budova „Zimní trh“ 🏭

Vaše nádraží se díky přidání zimního trhu promění v zimní říši divů. Toto centrum sváteční atmosféry nejenže dodá vaší stanici nádech svátečního kouzla, ale také vám nabídne zimní mince a bonus k zimním mincím získaným z úkolů v závislosti na jeho úrovni. Sbírejte třpytivé diamanty a zvyšujte úroveň svého zimního trhu!

🌟 Nové suroviny a měna 🌟

Objevte nové suroviny, které budou pro vaše zimní dobrodružství nezbytné. Strategicky je sbírejte a moudře s nimi obchodujte, abyste maximalizovali svůj zisk.

🏆 Zbrusu nová výzva 🏆

S novými surovinami a měnou na vás čeká napínavá výzva. Využijte svou vynalézavost a strategickou zdatnost, abyste vytěžili maximum z toho, co zimní akce nabízí.

Pokud zimní speciál ještě neznáte, nebo si jen chcete přečíst, jak funguje, přečtěte si našeho průvodce!

A samozřejmě jsme nezapomněli ani na adventní kalendář!

Přihlašujte se do hry každý den, abyste mohli otevřít nové okénko v adventním kalendáři a vyzvednout si skvělou odměnu! Co myslíte, že bude ukryto v posledním okénku?

 

Kdy a kde?

Zimní speciál bude zahájen v pátek 8. prosince,

kdy se ve hře objeví zimní trh,

a samotná událost pak začne v pondělí 11. prosince ve 14:00.

Zimní speciál

skončí v úterý 19. prosince ve 14:00 a zimní trh bude odstraněn ze hry v pátek 22. prosince.

 

Adventní kalendář začne přesně 1. prosince a potrvá 24 dní.

Bohužel ale nemůže zimní speciál proběhnout na všech herních světech. Snažili jsme se ho naplánovat tak, aby bylo zahrnuto co nejvíce herních světů, ale několik z nich se na seznam nedostalo. Berte tedy prosím na vědomí, že zimní speciál neproběhne na následujících herních světech: DE7, GR1, IT1, CZ3 a všechny herní světy se scénářem Destination Africa.

Adventní kalendář nebude k dispozici na herních světech se scénářem Destination Africa.

 

Připravte se na radost ze svátků, protože zimní speciál v Rail Nation přináší na vaše obrazovky smršť funkcí a sváteční atmosféru. Je to nejkrásnější období v roce a my se nemůžeme dočkat, až se o něj s vámi podělíme!

Označte si data ve svých kalendářích, šiřte tuto informaci dál a připravte se na železniční dobrodružství jako žádné jiné. Zima přichází a s ní i kouzlo Rail Nation.

Zůstaňte na příjmu – během prosince pro vás chystáme další zábavné zimní akce na Discordu!

A teď už hurá na palubu svátečního expresu! 🚄❄️🎅

Uvidíme se již brzy v zimní říši divů v Rail Nation!

 

S vřelými pozdravy

Váš Rail Nation Team