Destination Africa: Připravte se na největší životní dobrodružství!

🌍🚂 Destination Africa:

Připravte se na největší životní dobrodružství! 🚂🌍

 

Jste připraveni na životní dobrodružství?

Nachystejte se na zkoumání nové dechberoucí, detailní a zcela pohlcující mapy. Obdivujte nové zvířecí šotouše a prokažte své schopnosti v našem zbrusu novém scénáři: Destination Africa!

Toto vzrušující dobrodružství jsme vybavili řadou úžasných funkcí, díky nimž bude váš herní zážitek opravdu nezapomenutelný.

 

🌟 Funkce, které na vás čekají: 🌟

🚄 Speciální tratě spojující sever s jihem a východ se západem 🚄

Připravte se na cestování po obrovském a různorodém africkém kontinentu! Čekají na vás dvě speciální tratě k odemčení, které propojují sever s jihem a východ se západem. Využijte své strategické myšlení při projíždění těchto tratí a ovládněte koleje! Co tak propojit Kapské Město s Káhirou nebo Al-Ajún s Mogadišem?

🌍 Autentická mapa Afriky s 25 městy 🌍

Prozkoumejte krásně navrženou autentickou mapu Afriky s 25 úchvatnými městy. Každé město má své jedinečné kouzlo, takže si trasy moudře naplánujte, abyste si zajistili úspěch na této velkolepé cestě.

🏆 18 nových druhů afrického zboží (48 druhů celkem) 🏆

Rozšiřte svůj náklad o 18 nových druhů afrického zboží. Objevujte a přepravujte tyto cenné suroviny, aby vaše železnice byla skutečně světová.

👷‍♂️ 9 nových osobností 👷‍♀️

Najměte 9 nových zkušených osobností, které vám pomůžou s rozvojem. Díky jejich pomoci dokážete maximalizovat svou efektivitu a zisky.

🚂 2 nové bonusové vlaky (Blue Star, Le Train) 🚂

Objevte dvě nové a skvělé bonusové lokomotivy, Blue Star a Le Train, které budou dostupné v lákavých balíčcích v obchodě. Tyto výkonné lokomotivy vám pomůžou ovládnout koleje jako nikdy předtím.

🦁 Noví zvířecí šotouši 🦓

Zažijte jedinečnou změnu díky zvířecím šotoušům. Bude to divoké dobrodružství, než je všechny shromáždíte, a dodá to vaší cestě zábavný a fascinující prvek.

🏅 9 nových kariérních úspěchů 🏅

Překonejte se a splňte podmínky pro získání 9 nových kariérních úspěchů. Prokažte své schopnosti, odemykejte odměny a vyšvihněte se až na vrchol železničního světa.

Klikněte pro zobrazení nových úspěchů
Prestiž Kariérní body Jméno Popis
>25 000 25 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 25 000 prestiže
> 50 000 25 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 50 000 prestiže
> 100 000 50 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 100 000 prestiže
> 200 000 100 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 200 000 prestiže
>300 000 100 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 300 000 prestiže
>400 000 100 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 400 000 prestiže
> 500 000 100 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 500 000 prestiže
>750 000 250 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 750 000 prestiže
>1 000 000 250 Destination Africa – žebříček jednotlivců Získej 1 000 000 prestiže

 

👗 2 nové sady oblečení pro avatary 👗

Stylově oblečte svou postavu díky dvěma novým sadám oblečení pro avatara, z nichž každá odráží ducha a kulturu Afriky.

🏖️ Unikátní rozložení měst 🏖️

Ve scénáři Destination Africa se všechna města nacházejí v blízkosti pobřeží a lze je propojit napříč mapou pomocí speciálních tratí. Využijte toho ve svůj prospěch při vytváření strategických tras, které propojí nejlukrativnější města a maximalizují vaše zisky.

🎮 Nový mód předregistrace 24 hodin před začátkem 🎮

Připojte se prostřednictvím nové možnosti předregistrace a získejte náskok v cestě za dobrodružstvím. Vytvořte si vlastní asociaci, pozvěte přátele, aby se přidali, vyberte si své domovské město a chatujte s ostatními hráči ještě před začátkem kola. Uzavírejte spojenectví, rozvíjejte strategie a ujistěte se, že jste připraveni na výzvy, které vás čekají.

👫 Všechny asociace začnou s 25 hráči 👫

Ve scénáři Destination Africa začnou všechny asociace svou cestu s 25 sloty pro členy. Spolupracujte, sdílejte své znalosti a společně ovládněte koleje.

Jste připraveni prozkoumat divy Afriky, ovládnout nové tratě a vybudovat jedinečné železniční impérium? Scénář Destination Africa je tu, aby vás vzal na nezapomenutelné dobrodružství. Označte si datum v kalendáři, nastavte si budík a nezapomeňte se předregistrovat 24 hodin před začátkem vašeho oblíbeného herního světa.

Nachystejte se na největší cestu života!

Připravte se na odhalení svého vnitřního železničního magnáta a zanechejte na tomto neuvěřitelném kontinentu svou stopu. Africké koleje již volají – poslechnete je?

 

Destination Africa – kde začíná dobrodružství!