Zrychlený podzim: Origin Journey poprvé jako express server  

Rail Nation – Origin Journey se vrací na koleje!

Tentokrát jako express server na základě četných žádostí fanoušků zrychlených serverů mezi vámi. Konečně budete moci zažít speciální scénář na mapě Německa, Rakouska a Švýcarska v dvojnásobné rychlosti!

Spravujte ekonomiku tří zemí v srdci Evropy a rozvíjejte své železniční impérium.

Užijte si známou hru na alternativní mapě a přepravujte regionální zboží, jako například švýcarské hodinky, německé pivo či rakouské dorty.

A když už je řeč o speciálních funkcích…

 

Každý hráč, který se registruje na toto herní kolo Rail Nation – Origin Journey v první epoše, získá jako exkluzivní dárek speciální vlak:

produkční řada Alstom Coradia iLint bude odemčena zdarma! Kromě toho, že jde o první vlak na světě, který je poháněný vodíkem, je to také vlak, který cestuje výhradně po Německu a byl vyroben ve spolupráci s Německým střediskem pro letectví a kosmonautiku. 

A navíc od druhého dne první epochy získá každý hráč další bonusy za přihlášení, jako např. poukazy či losy, které umožní každému odstartovat na tomto speciálním serveru co nejvyšší rychlostí.

 

Pokud jste propásli první kolo Rail Nation – Origin Journey, podrobnější informace o tomto speciálním scénáři najdete ZDE. Přečtete si je, abyste dokázali rychle nastoupit a užít si jízdu v tomto expresním scénáři, který kombinuje známou klasickou hru s novým kabátem.

 

Tentokrát bude Rail Nation – Origin Journey spuštěno na těchto serverech:

 

Těšíme se na závodění na kolejích v plné rychlosti – i s tebou!

 

Tvůj Rail Nation Team