je čas na klasiku

Vážení hráči,

s radostí vám představujeme dvě dechberoucí produkční řady!

Šinkansen série 0 – klasická produkční řada pro Atena

 

Rádi bychom vám představili novou produkční řadu pro Atena z 5. epochy: Šinkansen série 0. Je to mistrovské dílo japonského inženýrství a skutečná klasika japonské železniční historie. Tento vlak byl vyráběn v Japonsku v letech 1963 až 1986. V té době dosahoval v běžném provozu rychlosti 220 km/h. Nyní je maximální provozní rychlost nejmodernějších šinkansenů 320 km/h.

Koleje sítě Šinkansen jsou zcela oddělené od běžných vlakových linek. Tím pádem nejsou šinkanseny ovlivněny pomalejšími osobními nebo nákladními vlaky.

 

NS20 Camel – Hypnos v prostornější variantě

Druhou novou produkční řadou je NS20 Camel, kterou najdete u vlaku Hypnos ze 4. epochy. Byl to jedinečný vlak využívaný pouze předsednictvem nizozemských drah.  Jméno „Velbloud“ získal právě díky svému zvláštnímu vzhledu. Kabiny strojvedoucího jsou umístěny ve dvou hrbech na střeše, což cestujícím umožňuje panoramatický výhled dopředu i dozadu, zatímco strojvedoucí sedí nad nimi.  Tento stárnoucí model byl v aktivním provozu v Nizozemsku až do června 2019 a nyní je k dispozici pro všechny hráče v Rail Nation.

 

Líbí se ti nové vlaky? Šinkansen získáš zdarma, pokud se přihlásíš na libovolný herní svět Rail Nation po 25. září 2019.

Velbloud bude k dispozici od 28. září 2019. Oba vlaky jsou k dispozici zdarma pouze do 6. října 2019, tak je nepropásni!

 

Tvůj Rail Nation Team