Vítejte v Platform X: Titans of Economy!

Platform X, místo, kde jste mohli s jistotou očekávat nové dobrodružství při každé návštěvě svého nádraží pulzujícího životem a cestovat až za portál. Všimli jste si vlakových nadšenců nastupujících do vagónů a těšících se na nové zážitky, nové výzvy a na získání mnoha nezapomenutelných vzpomínek. Všichni se těšili na to, až se naučí, co vše nové prostředí přinese a jaké možnosti na ně tentokrát čekají. Očekávání neznámého vždy způsobilo rozruch a aktivitu, které jste mohli cítit na celém nástupišti.

 

„Stihli jsme to s dostatečnou časovou rezervou,“ řekla Sofie, ohlédla se na Jamese a ukázala na vlak čekající na odjezd.

„Vypadá to, že naše strategické plánování se vyplatilo,“ odpověděl vzrušeně James, pohladil si svůj plnovous a pokračoval: „Už se těším, až zjistím, co najdeme za tím nástupištěm tentokrát.“

Sofie se na Jamese usmála a odvětila: „Slyšela jsem, že je to jedinečné místo, plné ekonomických příležitostí. Na naší jízdence je napsáno Titans of Economy, takže si to určitě užijeme!“

Oba snadno našli svá místa, usadili se a celí natěšení čekali, až vlak vyrazí z nástupiště a za portál. „Vypadá to, že jsme konečně připraveni k odjezdu!“ prohlásil James, který se díval z okna. Tlumené volání výpravčího potvrdilo, že všechny dveře vlaku jsou zavřené a vlak je připraven projet portálem.

Ve vagónu se rozhostil klid a ticho – všichni s napětím čekali, až se ozve zvuk motoru, a poté se vzduch naplnil vzrušenými rozhovory. Ve chvíli, kdy vlak vjel do portálu, pocítili James a Sofie nadšení a ovládla je zvědavost a touha zjistit, co leží za hranicemi Platform X. A za okamžik už dorazili do své cílové destinace.

 

Nová výzva začala.

 

„Vítejte v Platform X: Titans of Economy,“ oznámil strojvedoucí příjemným hlasem v interkomu. „Věci tu fungují jinak. Rozšiřování budov stojí zlaté, vlaky jezdí rychleji a můžete spolupracovat ve svých asociacích hned od začátku, protože začínají s 25 místy pro členy.“

Sofie a James se na sebe zakřenili a kochali se dechberoucím výhledem, zatímco strojvedoucí pokračoval. „Všichni máte možnost postavit se výzvě a stát se příštím Adamem Smithem nebo Corneliem Vanderbiltem. Před vystoupením z vlaku se prosím ujistěte, že máte všechny své věci. Přejeme vám příjemnou cestu a hodně štěstí ve vaší nové výzvě.“

 

Vítejte v Platform X: Titans of Economy.

 

Fantastické nové funkce přinášející nové výzvy!

Podívejte se, jaké funkce budou k dispozici na Platform X: Titans of Economy:

 

  1. Hráči nyní mohou spolupracovat v asociacích již od začátku herního světa díky tomu, že asociace nyní začínají s 25 místy pro členy. K dispozici bude nyní 4. slot osobnosti a pro odemčení všech čtyř slotů budou potřeba pouze čtyři úrovně sídla. Navíc byly upraveny i počty prestiže a potřebné dary na sídlo.
  2. Vlaky budou nyní rychlejší díky zkrácení délky tratí. To znamená, že se nyní může více vyplatit cestování na větší vzdálenost místo dlouhých čekacích dob v podnicích blízko domovského města. Aby se vybalancovala vyšší rychlost, byla u všech vlaků s výjimkou Polluxu a kariérní lokomotivy snížena tažná síla. Touto změnou se vaše kariérní lokomotiva i Pollux stávají ještě užitečnějšími.
  1. Rozšíření nákupního centra na nádraží nyní stojí zlaté, ale také z něj vyděláváte zlaté, stejně jako jste předtím vydělávali peníze.
  2. Bonus některých osobností byl zvýšen. Kompletní seznam osobností najdete zde.
  3. Aukce osobností bude probíhat častěji: každých 60 minut místo 120 minut.
  4. Pokud vaše domovské město vyhraje finále, získáte za to nyní 50 000 prestiže (dosud to bylo 10 000). Je v tom zahrnuto 45 000 prestiže za výhru + 5 000 prestiže za připojené město.
  5. Zvýšili jsme bonus licencí z 10 % na 20 % a také maximální vytíženost v podnicích z 300 % na 500 %. Díky tomu jsou licence mnohem užitečnější. Podniky budou mít možnost rychlejšího růstu – v extrémních situacích (jako např. v závěru hry) to ale může vést k delší čekací době.
  6. Počet licencí dostupných v aukci v jednu dobu byl zdvojnásoben, aby mohlo více hráčů získat licence a užít si z nich plynoucí bonusy.
  7. Limit banky na nižších úrovních byl zvýšen, což především na začátku hry umožňuje novým hráčům více akcí.
  8. Snížili jsme počet surovin ve skladu po zvýšení úrovně města z 33 % na 0 %. Tato změna vám umožní vydělat více peněz po zvýšení úrovně města a poskytne větší výzvy při rozšiřování měst.
  9. Prestiž získaná za účast v soutěžích byla zvýšena o 50 %, což podstatně zvyšuje význam soutěží pro vaše celkové umístění.

 

Nemůžeme se dočkat, až vás skrze portál pozveme do světa nových a vzrušujících výzev, které čekají na prozkoumání!

K nejnovějším funkcím herních světů Platform X budete mít přístup od 16. června 2021 14:00 SELČ. Níže naleznete informace o tom, kdy budou spuštěny jednotlivé regionální herní světy:

 

 

Titans of Economy: Komunitní křížovka

Jako součást akce Platform X: Titans of Economy také uspořádáme komunitní soutěž.
Vylušti křížovku poskytnutou na fóru nebo na Discordu a otestuj své znalosti všech nadcházejících funkcí z Platform X: Titans of Economy.

Podrobnosti:

Začátek: 17. června 2021 14:00 SELČ
Konec: 17. července 14:00 SELČ

Odměny:

  1. místo: 250 zlatých + 15 losů: První hráč, který pošle správně vyplněnou křížovku
  2. místo: 150 zlatých + 10 losů: Vítěz bude vybrán náhodně
  3. místo: 50 zlatých + 5 losů: Vítěz bude vybrán náhodně

 

Vyluštěné křížovky pošlete prostřednictvím fóra nebo [hyperlink]Discordu[hyperlink] před uzávěrkou.

 

Doufáme, že se na Platform X: Titans of Economy těšíte stejně jako my, a jsme zvědaví na vaši zpětnou vazbu k novým funkcím.

Vydáte se na výlet na druhou stranu portálu a stanete se příštím ekonomickým titánem?

Uvidíme se tam!