Do Rail Nation dorazil Měsíc vlaků

Na tvou tvář dopadají teplé paprsky ranního slunce – skvělý začátek tohoto krásného dne. Zhluboka se nadechneš. Ve vzduchu je cítit závan léta a nekonečných dobrodružství, která na tebe čekají. „Dnes je den D!“ pomyslíš si vzrušeně, když ve svém kalendáři s vlaky přeškrtneš políčko dnešního dne.

Měsíc vlaků v Rail Nation je konečně tady.

Nasaď si svou čepici průvodčího, vezmi cestovní tašku a připrav si jízdenky! Do světa Rail Nation přichází něco vzrušujícího… Inspirovali jsme se americkým národním Dnem vlaků, událostí pořádanou společností Amtrak od roku 2008 a vytvořili jsme náš vlastní Měsíc vlaků v Rail Nation – měsíc plný skvělých akcí, funkcí a mnoha dalšího. „Jízdenky, prosím!“Teď, když už je tvá jízdenka označena, můžeme prozradit některé z těchto vzrušujících akcí.


Šest slavných lokomotiv zdarma

Hned na začátku vám dáme možnost odemknout si zdarma šest produkčních řad slavných lokomotiv, všechny z různých epoch! Jak jistě víte, produkční řady obvykle stojí 75 zlatých – takže ušetříte 450 zlatých! Použij kód RN-Train-Month (pozor na velká a malá písmena), který platí od 17. do 31. května 2021, a budeš si moci odemknout například klasiku jako je pruská P8. Kdybyste se zeptali zkušených strojvedoucích parních lokomotiv, jaká je jejich oblíbená lokomotiva, obvykle by zmínili právě pruskou P8 díky její spolehlivosti, dlouhé životnosti a snadné údržbě.


Globální aktualizace: Prestiž za dodávky do podniků

Během Měsíce vlaků v Rail Nation také přinášíme jednu z komunitou nejžádanějších funkcí, kterou už znáte z Platform X: Working Class Heroes. Od středy 19. května 2021 můžou všichni hráči dodávající zboží do podniků získat prestiž, jakmile se podnik rozšíří na další úroveň. Pokud vás už nebaví rozšiřovat města, máte možnost získat spoustu prestiže za dodávky zboží do podniků. Tato aktualizace se týká pouze serverů, které budou restartovány do nového kola. Na běžící herní světy tato funkce přidána nebude.


Balíček Měsíc vlaků

A na závěr pro vás máme neuvěřitelné akce a slevy, které určitě nechcete prošvihnout – balíček Měsíc vlaků. Od 21. května 2021 14:00 až do 31. května 2021 23:59 budete mít možnost využít tuto jedinečnou nabídku, v níž s některými balíčky můžete ušetřit až 61 %! Využijte je, dokud můžete!

Přejeme vám příjemnou odpočinkovou jízdu naším Měsícem vlaků v Rail Nation!