Letní událost: Trip Across The Nations

Konečně je tu léto.

V dáli se vlní zelené stromy a chladivý vánek nesoucí se vaším domovem poskytuje během brzkého rána příjemné osvěžení. Plni vzrušení vyhlédnete z okna. Další krásný den plný příležitostí!

Nezáleží na tom, zda trávíte svou dovolenou venku či doma, pokud dodržujete obvyklé bezpečnostní postupy. Poté se naposledy nadechnete čerstvého vzduchu a přesunete se od okna ke svému kalendáři s vlaky, v němž červenou fixou zakroužkujete další datum.

Za chvíli se vydáte na další výlet.

 

Vážení hráči,

s potěšením oznamujeme Rail Nation – Výlet napříč národy, novou vzrušující událost plnou herních odměn, které získáte za spolupráci celé komunity. Kam vyrazíte?

 

Jak to funguje

Od 23. července 14:00 do 13. srpna 14:00 uvidíte mapu s vyznačenými milníky v podobě různých oblíbených turistických destinací. Každá pamětihodnost reprezentuje jeden region komunity a bude odemčena ve chvíli, kdy každá komunita dokončí úkoly vyžadované k jejímu odemčení během času, který bude mít k dispozici. K tomu dojde jednou týdně po dobu tří týdnů. Abyste našli své úkoly, podívejte se na svůj regionální Discord nebo fórum.

Pro dokončení úkolů a získání odměn musíte spolupracovat se svým regionem, abyste splnili různé milníky. Jakmile region dokončí své úkoly, mapa s milníky se aktualizuje.Pokud všechny regionální komunity dokončí své úkoly před vypršením časového limitu, budou pro všechny odemčeny odměny!Podrobnější informace o časech, časových limitech a odměnách najdete níže.

Během akce bude mimořádně oceněn jeden z hráčů, který se bude nejvíce podílet na plnění úkolů, a stane se tak červencovým průvodčím komunity. Jelikož se jedná o komunitní událost, hráči můžou soutěžit a podporovat více regionů, pokud chtějí.

 

Odměny

 Zde je přehled odměn, které můžete jako komunita získat během každého týdne ze tří týdnů, pokud budou všechny regionální úkoly dokončeny.

 

  1. týden: Odemčení bonusového kódu – Časový limit: 30. července
  • 24 hodin Plus účtu
  • 3 poukazy na koleje
  • 3 losy

 

  1. týden: Odemčení bonusového kódu – Časový limit: 6. srpna
  • 48 hodin Plus účtu
  • 3 poukazy na lokomotivy
  • 3 losy
  • 1 vylepšení bonusové lokomotivy

 

  1. týden: Odemčení bonusového kódu – Časový limit: 13. srpna
  • 72 hodin Plus účtu
  • 5 losů
  • 3 poukazy na lokomotivy
  • 3 poukazy na vagóny
  • 1 vylepšení bonusové lokomotivy

 

Pošlete nám své pohlednice!

V roce 2017 jsme vás požádali, abyste nám poslali pohlednice z celého světa, a dostali jsme jich neuvěřitelné množství, které pak vedlo k vytvoření jednoho z našich nejoblíbenějších videí: Rail Nation – Pohlednice. Jelikož už je v některých zemích opět povoleno cestování, přinášíme tuto akci zpátky, jen s drobnou změnou. Dávejte na sebe prosím při cestování pozor!

Nemůžete cestovat, nebo chcete raději zůstat doma? Žádný problém! Můžete nám poslat pohlednici z místa, kde žijete, nebo navrhnout vlastní digitální pohlednici s využitím poskytnuté šablony. Pokud se rozhodnete navrhnout svou vlastní pohlednici, pošlete ji prosím e-mailem rnpostcards@railnation.de ještě před datem srpnového vysílání (bude teprve oznámeno).

Během nadcházejícího srpnového vysílání pak Bruno, náš herní designér, vybere pět nejlepších pohlednic. A jeho největší favorit se stane srpnovým průvodčím komunity! Pohlednice, které nebudou během vysílání vybrány, budou zahrnuty do dalšího videa s pohlednicemi. Hráči, kteří chtějí poslat pohlednice poštou, je můžou zaslat na následující adresu:

 

Bruno – Game Designer
Bright Future GmbH
Gustav-Heinemann-Ufer 56
50968 Köln
Deutschland

Doufáme, že si tuto akci užijete. Těšíme se na vaše pohlednice a na to, že uvidíme, kam všude se letos podíváte.

 

Přejeme vám bezpečnou cestu!

Váš Rail Nation Team