Akce na Discordu: Weekly Giveaway

Zúčastněte se týdenní akce na Discordu – Weekly Giveaway!

Každý hráč sní o vzácné šanci vyhrát zlaté a my vám to neuvěřitelně usnadníme! Ptáte se, jak? Je to jednoduché – stačí kliknout a odpovědět! Losování vítězů bude probíhat jednou týdně, ale nikdy ne ve stejný den nebo čas. Pravidelně kontrolujte Discord, abyste nepropásli budoucí „Weekly Giveaway“.

 

Jak se zúčastnit

  1. Na Discordu se přidejte na kanál #giveaways:

Nejprve to nejdůležitější: najděte cestu do kanálu #giveaways na Discordu. Klikněte zde. Právě tady začíná ta magie! Tím, že se stanete součástí komunity, se přiblížíte k velkým výhrám!

 

  1. Klikněte na kouzelný emotikon:

Nyní začíná to pravé kouzlo. Poté, co vyhlásíme týdenní akci, stačí kliknout na reakci 🎉 :tada: emotikonu pod oznámením. Je to jako mávnutí kouzelnou hůlkou, ale mnohem jednodušší! Jediným klepnutím se zapojíte do soutěže o týdenní výhru, a kdo ví, třeba právě tento týden bude váš šťastný.

 

  1. Bonusová šance: zapojte se!

Ale počkejte, tím to nekončí. Chceme přidat i trochu vzrušení. V našem speciálním vlákně na vás čeká zajímavá otázka. Odpovězte na ni a odemknete si další šanci vyhrát dodatečnou odměnu. Dvojnásobná zábava, dvojnásobná šance!

 

Komunitní duch

Naše týdenní dárky na Discordu jsou víc než jen příležitost ke štěstí. Jsou příležitostí dozvědět se každý týden nějakou zajímavost, spojit se s ostatními členy komunity, sdílet svou vášeň a společně oslavit svá vítězství. Pokaždé, když kliknete na emoji nebo napíšete promyšlenou odpověď na týdenní otázku, připojíte se ke komunitě stejně smýšlejících hráčů, kteří rozumí kouzlu Rail Nation.

 

Těšíme se, až vás uvidíme na Discordu.

 

Váš Rail Nation Team