Update uživatelského rozhraní pro klasické servery Rail Nation

Milí hráči Rail Nation,

je to tady! po scénářích Steam over Europe a USA získají nové uživatelské rozhraní i klasické herní světy Rail Nation. Toto uživatelské rozhraní bude použito u všech klasických herních světů, které začnou po 14. květnu 2018.

V první řadě vás chceme ujistit, že na způsobu hry, který znáte z klasických serverů, se nic nemění. Funkce typu bitva regionů, pamětihodnosti, starostové apod. zůstávají pouze na serverech se scénáři Steam over Europe a USA.

Co vás čeká, je moderní klient, jehož používání je pohodlnější a jednodušší.

Pro efektivnější rozvoj

Tato změna je důležitá pro nás jako vývojáře, abychom posunuli Rail Nation se všemi jeho aspekty a scénáři kupředu. Díky sjednocení celého kódu Rail Nation bude opravování chyb a další vývoj nového obsahu efektivnější a rychlejší. Celý proces vývoje bude vylepšen, což znamená, že budeme moci zajistit vyšší úroveň kvality. Bude pro nás nutné pracovat jen na jednom kódu a jednom rozhraní.

Ti z vás, kteří během poslední doby nehráli server s novým uživatelským rozhraním, ho můžou zkusit znovu na serverech se scénářem Steam over Europe nebo USA – od uvedení prvního serveru Steam over Europe před dvěma lety se toho mnoho změnilo.

Požadavky uživatelů si našly svou cestu do nového uživatelského rozhraní

Byla to dlouhá cesta, na které jsme pokračovali ve vývoji nového rozhraní a implementovali mnoho vylepšení. Naslouchali jsme vašim přáním pro nové rozhraní, přijali je a začlenili je do vývoje. Během více než 17 aktualizací jsme nového klienta optimalizovali. Nyní jsou koleje připravené, takže všechny výhody nového klienta můžeme přenést i na klasické servery.

V tomto videu jsme shrnuli vývoj nového uživatelského rozhraní od jeho spuštění v roce 2016 až do dneška:

Jsme si jisti, že všichni se dokážou s novým uživatelským rozhraním seznámit během několika dní

Vylepšený přehled, pohodlí i konzistentnost

Pro nás je velmi důležité i to, aby hra nezískala pouze nový vzhled, ale umožnila celkově lepší zážitek ze hry. Co se týče přehlednosti, konzistentnosti a pohodlí, má nový klient mnoho výhod. Některé příklady: plánovač jízd, užitečné widgety a pokročilý systém zpráv.

Jako završení procesu konsolidace kódu jsme během posledního updatu (4.6.0) integrovali vycentrovaná okna. V roce 2018 budou často kritizovaná okna zarovnaná vlevo postupně nahrazena vycentrovanými okny v novém uživatelském rozhraní.

Víme, že někteří z vás se budou na tuto změnu dívat skepticky. Mnohé věci pro vás můžou být během prvních dní nové a neznámé – ale změna nemusí být špatná. Po úvodní době zvykání si se s novým rozhraním a všemi jeho výhodami seznámíte stejně jako tisíce hráčů verzí USA a Steam over Europe.

Přejeme vám mnoho zábavy při zkoušení a hraní v novém uživatelském rozhraní Rail Nation