Teď je řada na vás!

Vážení hráči,

teď je řada na vás! Uvítali bychom, kdybyste nám řekli, jaké funkce hry vám v Rail Nation chybí nebo které jste si vždy přáli ve hře mít. Tohle nebude jen další jednoduchý dotazník!

Vyhodnotíme všechny návrhy ve všech jazycích a poté vybereme pět návrhů, pro které pak budou moct všichni hráči Rail Nation hlasovat. Nejpopulárnější funkce se pak začne vyvíjet hned po konci hlasování. Kdy bude funkce k dispozici ve hře, bude záležet na tom, kolik práce na ní bude potřeba udělat.

Jak můžu navrhnout svůj nápad?

Napište příspěvek v tomto tématu do 22.04.2018 s využitím šablony popsané níže a řekněte nám, jakou funkci byste chtěli ve hře vidět. Poskytněte také prosím koncept navrhované funkce. Neznamená to, že musíte popisovat funkci pomocí detailních vzorců a algoritmů, ale potřebujeme nějaké podrobnosti. Zde je příklad, kterým byste se měli řídit:

Název: Osobnost na slevu při nákupu vagónů.

Scénář: Všechny

Popis:
– Osobnost poskytující 25% slevu při nákupu vagónů
– Užitečná předevšim v pozdějších epochách a před začátkem finále
– Návrh jména: Paul Camille von Denis (významný železniční inženýr v 18. století)

Obrázek (volitelný): Můžete přiložit nákresy apod.

Dodržte prosím tento formát návrhu se zhruba 3-4 body. Při pozdějším vyhodnocování návrhů budeme brát v úvahu pouze ty, které budou odpovídat struktuře šablony.

 

Je potřeba myslet ještě na něco jiného?

Doporučujeme vám navrhovat dobře promyšlené návrhy, které opravdu chcete ve hře. Z tohoto důvodu omezujeme počet návrhů: každý hráč smí vložit jen jeden návrh.

Každý návrh bude předložen našim herním designérům a bude vyhodnocen. Vyhrazujeme si možnost jednotlivé návrhy upravit či zkombinovat. Pokud se tedy váš návrh nedostane do konečného hlasování, neznamená to, že je ztracen.

Víme, že někteří z vás by byli raději, kdybychom se soustředili spíše na opravy chyb. Rádi bychom vás ujistili, že ani při vývoji nových herních funkcí neignorujeme existující bugy. Rail Nation těží z průběžného vývoje hry a rádi bychom vám dali možnost se do toho zapojit a dát vám během této akce slovo při vývoji hry. Rádi se pak spojíme s autorem vítězného návrhu a probereme s ním jeho návrh více do hloubky.

Těšíme se na spoustu kreativních návrhů!
Rail Nation Team