Platform X: Titans of Economy – 2. kolo

žení hráči,

s radostí vám potvrzujeme, že proběhne i druhé kolo Platform X: Titans of Economy. Servery budou opět spuštěny mezi 18. až 20. srpnem.

Důležité změny

Po důkladném zvážení jsme se neochotně rozhodli odstranit funkci „zlaté z nákupního centra“. Bylo zjevné, že tuto funkci je nutné vyvážit jinak a že v kombinaci s ostatními funkcemi nefunguje správně. To znamená, že ve druhém kole bude nákupní centrum vráceno ke standardní mechanice rozšiřování za peníze. Tím pádem ho již nebude možné rozšiřovat za zlaté, ani z něj zlaté získávat.

Zlaté získané z nákupního centra v prvním kole vám zůstanou a můžete si je převést podle běžných pravidel převodu zlatých.

Další věcí je to, že druhá kola speciálních serverů mají obvykle méně hráčů, a je tak pravděpodobné, že hráči by nezažili prostředí Platform X zcela tak, jak bylo zamýšleno. Abychom udělali hru zábavnější, snižujeme počet serverů ve druhém kole ze šesti na tři. Výsledkem tak je, že na žádném ze serverů Platform X nebude k dispozici super startovní balíček ani předregistrace.
Spuštěny budou následující servery:

COMM-401 Rosen – mezinárodní
DE-401 Schrödinger – německý
RU-401 Хокинг – ruský

Pokud jste hráli první kolo na serveru, který nebude ve druhém kole restartován, doporučujeme vám připojit se na mezinárodní server Rosen, případně na německý server Schrödinger.

 

 

Funkce

Jaké funkce budou k dispozici na Platform X: Titans of Economy – druhé kolo:

  1. Hráči nyní mohou spolupracovat v asociacích již od začátku herního světa díky tomu, že asociace začínají s 25 místy pro členy. K dispozici bude nyní 4. slot osobnosti a pro odemčení všech čtyř slotů budou potřeba pouze čtyři úrovně sídla. Navíc byly upraveny i počty prestiže a potřebné dary na sídlo.
  2. Vlaky budou nyní rychlejší díky zkrácení délky tratí. To znamená, že se nyní může více vyplatit cestování na větší vzdálenost místo dlouhých čekacích dob v podnicích blízko domovského města. Aby se vybalancovala vyšší rychlost, byla u všech vlaků s výjimkou Polluxu a kariérní lokomotivy snížena tažná síla. Touto změnou se vaše kariérní lokomotiva i Pollux stávají ještě užitečnějšími.
  3. Byl zvýšen bonus u některých osobností. Kompletní seznam osobností najdete zde.
  4. Aukce osobností bude probíhat častěji: každých 60 minut místo 120 minut.
  5. Pokud vaše domovské město vyhraje finále, získáte za to nyní 50 000 prestiže (dosud to bylo 10 000). Je v tom zahrnuto 45 000 prestiže za výhru + 5 000 prestiže za připojené město.
  6. Zvýšili jsme bonus licencí z 10 % na 20 % a také maximální vytíženost v podnicích z 300 % na 500 %. Díky tomu jsou licence mnohem užitečnější. Podniky budou mít možnost rychlejšího růstu – v extrémních situacích (jako např. v závěru hry) to ale může vést k delší čekací době.
  7. Počet licencí dostupných v aukci v jednu dobu byl zdvojnásoben, aby mohlo více hráčů získat licence a užít si z nich plynoucí bonusy.
  8. Limit banky na nižších úrovních byl zvýšen, což především na začátku hry umožňuje novým hráčům více akcí.
  9. Snížili jsme počet surovin ve skladu po zvýšení úrovně města z 33 % na 0 %. Tato změna vám umožní vydělat více peněz po zvýšení úrovně města a poskytne větší výzvy při rozšiřování měst.
  10. Prestiž získaná za účast v soutěžích byla zvýšena o 50 %, což podstatně zvyšuje význam soutěží pro vaše celkové umístění.

 

 

Převod zlatých

Jak jsme zmínili výše, veškeré zlaté získané v prvním kole Platform X: Titans of Economy vám zůstane a můžete si ho převést podle standardních pravidel pro převod zlatých.

Servery, které nebudou restartovány do dalšího kola, budou považovány za „jednokolový server“. To znamená, že vaše zlaté z prvního kola budou nahrány a zpřístupněny k převodu na jiný server stejného regionu. Např. hráči z DE-402 si budou moci převést zlaté na DE-401. V případě COM serverů si můžete své zlaté převést na mezinárodní server COMM-401.

Nemusíte si ale převádět své zlaté na jiný speciální server, můžete si je místo toho převést na jiný herní svět dle vašich preferencí.

Nezapomeňte, že může trvat několik dní, než budou zlaté k dispozici pro převod.

Více informací o celém procesu převodu můžete zjistit zde.

 

Začátky serverů

Druhá kola serverů začnou následovně:

  1. srpna: COMM-401 Rosen – mezinárodní
    19. srpna: DE-401 Schrödinger – německý
    20. srpna: RU-401 Хокинг – ruský

 

Už se nemůžeme dočkat, až uvidíme, co se bude dít v příštím kole Platform X: Titans of Economy!

Uvidíme se na druhé straně portálu.

Váš Rail Nation Team