Soutěž: Navrhni svou lokomotivu

 

Vážení hráči,

v dubnu 1829 vyhlásila společnost Liverpool and Manchester Railway (L&MR) soutěž o návrh lokomotivy, známou jako Rainhill Trials. Inženýři z celé země dostali za úkol vytvořit lokomotivu, která zvládne ujet dráhu o délce 1,6 kilometru. Zúčastnilo se pět lokomotiv a úkol úspěšně splnila jediná z nich. Tato lokomotiva od George Stephensona se stala slavnou nákladní i osobní parní lokomotivou zvanou „The Rocket“ (Raketa). Právě na základě této lokomotivy později vznikla většina komerčních lokomotiv.

Tato významná událost pomohla vytvořit svět lokomotiv, který známe dnes, a my jsme se rozhodli se jí inspirovat. Jako ocenění neuvěřitelného návrhu Stephensonovy Rakety jsme se rozhodli uspořádat soutěž „Rail Nation: Navrhni svou lokomotivu“!

 

Soutěž Rail Nation: Navrhni svou lokomotivu – podrobnosti

Datum: 20. dubna 2021 14:00 až 20. května 2021 14:00

Úkol: Komunita bude mít k dispozici šablonu vybrané lokomotivy z první epochy ve formátech JPG a PSD, které si může stáhnout. Vaším úkolem pak bude navržení designu dané lokomotivy pro 21. století.

Účastníci můžou využít kteroukoli z následujících metod:

  • Digitální metody – Malování, Photoshop apod.
  • Tradiční metody – pastelky, fixy, vodovky apod.
  • 3D modelování
  • Malování fyzického modelu

Cokoli, co vám vaše kreativita dovolí!

Příspěvky: Svůj návrh můžete zaslat na fórum Rail Nation nebo na Discord před koncem soutěže.

Výběr vítězů: Celkem budou vybráni tři vítězové z celé globální komunity Rail Nation (nikoli z lokálních domén). Community Management Team vybere tři nejlepší designy ze všech přihlášených a komunita pak bude v hlasování vybírat jejich pořadí (1., 2. a 3.)

Odměny:

Všichni účastníci dostanou bonusový kód na 5 losů!

  1. místo: 1 bonusová lokomotiva (současné nebo předchozí epochy, podle výběru hráče, kromě Primuse), 300 zlatých a 20 losů
  2. místo: 250 zlatých a 15 losů
  3. místo: 150 zlatých a 10 losů

Pravidla:

  • Zaslané návrhy musí být vaše vlastní a nesmí být výtvorem někoho jiného, s výjimkou členů rodiny (např. dětí).
  • Na všechny obrázky zaslané do soutěže se také vztahují pravidla chování komunity, takže vás prosíme, abyste neposílali žádné obrázky porušující tato pravidla.

 

Nezapomeňte, že všichni účastníci získají bonusový kód na pět losů. Nenechte si tuto šanci ujít!

Nasaďte si své inženýrské čepice a přetvořte tuto lokomotivu jako Raketu pro 21. století!