Poprvé na Fast Forward: Nová funkce!

 

Vážení hráči,

tento rok jsme se rozjeli už na začátku – po narozeninové oslavě, nové bonusové videolokomotivě a spuštění našeho oficiálního Discordu vám chceme představit další novinku, na kterou se můžete těšit! Vrací se scénář Fast Forward se zbrusu novou vzrušující funkcí!

 

 

 

Denní extra bonus

Scénář Fast Forward bude jako první server vůbec obsahovat jedinečnou funkci denního extra bonusu. Tato funkce je v současné době k dispozici pouze na serverech se scénářem Fast Forward, takže nepropásněte svou šanci ji zkusit!

Co je denní extra bonus?

Každý den ve 14:00 můžou hráči získat za 49 zlatých výběrem jedné ze 14 karet osobní 24hodinový bonus. Existuje 14 možných bonusů, které můžete získat, od zrychlení vlaků až po skvělou novou bonusovou lokomotivu Magnus, která je speciální 24hodinovou lokomotivou. 

Všechny bonusy jsou hodnotným a cenově výhodným způsobem zlepšení vaší hry – některé jsou výhodnější než jiné, v závislosti na tom, v jaké fázi hry je získáte.
Nelíbí se vám bonus, který máte v nabídce? Žádný problém! Za 5 zlatých si můžete vygenerovat nové karty. Ale pozor, s každým dalším vygenerováním nových karet se cena zdvojnásobí! Takže vybírejte moudře a nepřehánějte to!

Zde je kompletní seznam všech bonusů, které můžete získat:

 

 

Aktivace extra bonusu

Jakmile získáte bonus, máte na jeho aktivaci 72 hodin, jinak vyprší. Kromě toho si nemůžete vyzvednout nový bonus, dokud neaktivujete ten, který už máte. Pokud si to ale načasujete správně, můžete teoreticky mít 2 aktivní bonusy během 24 hodin! Pokud nechcete mít dva bonusy běžící ve stejnou dobu, nemusíte to dělat. Své bonusy si můžete aktivovat kdykoli chcete, dvojitý bonus je jen užitečnou možností pro hráče, kteří ji chtějí využít.
Pokud si aktivujete extra bonus z předchozího dne těsně před začátkem dalšího herního dne (14:00), tento bonus bude aktivní 24 hodin A ještě si k tomu můžete vybrat nový bonus nového herního dne a aktivovat ho také. Což znamená, že budete mít 2 bonusy zároveň! Pokud to uděláte se dvěma bonusy stejného typu, nesčítají se, ale ten první se prodlouží o 24 hodin.

Pokud chcete vyzkoušet nový extra bonus, připojte se na herní světy Fast Forward, které získají tuto funkci jako první. V budoucnosti můžeme tuto novinku aktivovat i na dalších herních světech. Nepropásněte svou příležitost být mezi prvními hráči, kteří si to můžou vyzkoušet! Přidejte se na herní světy Fast Forward začínající od 23. února 2021.

 

Komunitní akce Fast Forward Festival

Od 1. března 2021 bude na fóru a Discordu Rail Nation probíhat komunitní akce oslavující návrat Fast Forward.

Během Fast Forward Festivalu ukryjeme šest kufrů plných herních bonusů do mřížky o velikosti 12 x 12. Od 1. do 5. března budete mít jednu šanci vybrat si políčko, na kterém by podle vás mohl být ukrytý jeden z kufrů. Pokud uhádnete správné políčko, vyhrajete odměnu. Některé kufry lze vyhrát i vícekrát (různými hráči). Obecně je ale hádání políček založené na principu „kdo dřív přijde, ten dřív mele“, takže na nic nečekejte a začněte hádat co nejdříve.Pokud budete hrát na serveru se scénářem Fast Forward a potvrdíte to přiloženým screenshotem, můžete si vybrat 3 políčka navíc. 

Obsah kufrů s výhrami a počet jejich možných výher je následující:

1x Magnát: 200 zlatých, 5 losů, 5 poukazů na lokomotivy
2x Štěstí: 50 zlatých, 3 dny Plus účtu
3x Lokomotiva: 5 poukazů na koleje, 5 poukazů na lokomotivy
4x Loterie: 5 losů
5x Budova: 3 poukazy na levnější budovy
5x Záhada: náhodná cena (5 losů, 3 dny Plus účtu, 50 zlatých)

A jako extra bonus získá hráč, který uhodne nejvíce správných políček, titul Březnový průvodčí komunity a jeho jméno bude vyryto na trofej průvodčího komunity. Více informací o trofeji průvodčího komunity najdete na fóru.

Pokud se chcete zúčastnit komunitní akce Fast Forward Festival, můžete se připojit na fóru  nebo na Discordu.

 

 

Co je Fast Forward?

Fast Forward je v zásadě podobný scénáři Classic, ale běží 4x rychleji! Jelikož hra běží ve čtyřnásobné rychlosti, jedno herní kolo trvá 24 dní místo standardních 90 a hra je mnohem akčnější, protože se musíte neustále přizpůsobovat neustále se měnícímu prostředí a rychlému vývoji hry.

Dokážete se při využití stejné herní mechaniky, nástrojů a funkcí, které již znáte z klasických serverů, rozhodovat mnohem rychleji a reagovat na neustále se měnící požadavky?

Kdy začnou servery, na kterých budete moci hrát?

Servery se scénářem Fast Forward začnou od 23. února 2021 a jejich seznam najdete níže: