Oslava narozenin Rail Nation

Vážení hráči,

blíží se konec dalšího roku a Rail Nation bude brzy slavit své šesté narozeniny. Přemýšleli jsme, jak bychom to mohli oslavit. Balónky? Koláč? Papírové řetězy?

Nakonec jsme se rozhodli zorganizovat něco pro vás všechny: sváteční server Rail Nation!

Abychom oslavili naše narozeniny, poskytneme vám výjimečný herní zážitek otevřením speciálních narozeninových serverů (Classic Express), které budou fungovat malinko jinak, než jste zvyklí:

Na těchto serverech nebude možné kupovat zlaté!

Získejte desetinásobek zlatých!

Každý účastník svátečního serveru dostane celkem 20 000 zlatých. Abyste se mohli zúčastnit, musíte se nejprve přihlásit za 2000 zlatých. Jakmile server začne, každý hráč dostane 10 000 zlatých a v každé následující epoše dalších 2000 zlatých. To znamená, že zlaté, které investujete, se vám vrátí desetinásobně!

Nikdo pro sebe nebude moct získat další výhodu. Všichni budou hrát podle stejných podmínek!

Jsme zvědavi, kdo z vás dokáže utratit tyto zlaté nejefektivnějším, nejkreativnějším nebo nejúspěšnějším způsobem. Kdo najde nejlepší cestu k vítězství s omezeným počtem zlatých a co budou dělat ti, kteří mají jiné cíle?

Zde na fóru nám můžete prozradit, jaká bude vaše strategie.

Jak to bude všechno fungovat?

Předregistrace

Pro účast na svátečním serveru se musíte zaregistrovat za poplatek 2000 zlatých. Tento poplatek můžete buď zaplatit přímo zlatými, které máte, nebo si je můžete koupit ve zlatém obchodě. Abychom vám registraci usnadnili co nejvíce, během fáze přihlašování bude v obchodě k dispozici balíček, který bude obsahovat právě těch 2000 zlatých, jež potřebujete. Tento balíček zpřístupníme 8. ledna 2019 v průběhu dne.

Skupiny

Pokud se přihlásíte společně s přáteli, samozřejmě nechceme, abyste skončili na různých serverech v případě, že bude spuštěno více svátečních serverů. Proto si při přihlašování můžete vybrat konkrétní skupinu. Nezáleží na tom, kterou skupinu si vyberete, jen to musí být stejná skupina, kterou si vybrali i vaši přátelé. Pokud se omylem registrujete do špatné skupiny, nemusíte mít obavy: dá se to změnit, pokud vybraná skupina ještě není plná.
Poté rozdělíme skupiny na různé servery podle počtu účastníků.

Časy

Na sváteční server se můžete registrovat od 8. ledna 2019 14:00 do 22. ledna 2019 23:59. O týden později, 29. ledna 2019, budou servery spuštěny. Tato týdenní pauza nám umožní připravit všechny potřebné servery.

Abychom předešli problémům s přetíženými servery na začátku, ne všichni hráči začnou hrát ve stejnou dobu. Časy přihlášení do hry budou odstupňované po 15 minutách a v každé skupině bude 250 hráčů. Ti z vás, kteří se přihlásí na sváteční server jako první, také začnou hrát jako první. Takže pokud chcete mít náskok, registrujte se co nejdříve!

Poznámka: nezáleží na skupině, kterou si vyberete, pouze na čase přihlášení.

Upravené funkce

Sváteční servery budou mít několik speciálních funkcí, které je odlišují od běžných serverů. Kromě nákupu zlatých budou na svátečních serverech deaktivované i převody zlatých (oběma směry), běžné předregistrace, zlatá horečka, superstartovní balíček, zvaní kamarádů, tutoriál a bonusové kódy.

 

Shrnutí:

  • Navýšíte počet svých zlatých z 2000 na 20 000
  • Získáte 10 000 zlatých při začátku hry a 2000 zlatých každou následující epochu
  • Hrajte s přáteli díky společné registraci ve stejné skupině
  • Předregistrace poběží od 8. do 22. ledna 2019
  • Sváteční servery začnou 29. ledna 2019
  • Scénář Classic Express
  • Některé funkce budou deaktivované
  • Mezinárodní servery s hráči z celého světa
  • Brzká registrace znamená brzký začátek
  • Příjemnou zábavu!

 

Otázky a odpovědi

Kolik bude serverů?

To záleží na celkovém počtu účastníků – konkrétní číslo oznámíme na konci fáze předregistrace.

Na co přesně jsou skupiny?

Skupiny vám umožní hrát společně s přáteli i v případě, že bude spuštěno více serverů. Pokud budete ve stejné skupině, začnete hrát na stejném serveru.

Kolik hráčů se vejde do každé skupiny?

Do každé skupiny se může přihlásit 150 hráčů, což znamená, že i velké skupiny přátel se můžou přihlásit do jedné skupiny a zároveň budou tyto skupiny snadno zařaditelné na server.

Kolik hráčů bude hrát na jednom svátečním serveru?

V případě více serverů bude maximální počet hráčů mezi 2000 a 2500 na jednom serveru. Je možné, že to bude i méně, pokud to bude potřeba kvůli rovnoměrnému rozložení hráčů mezi servery.

Můžu převést zlaté a Plus účet ze svátečního serveru na jiné servery?

Ne, toto není možné. Zlaté jsou určeny pouze pro tento server a Plus účet nelze převést.

Budou sváteční servery rozděleny podle jazyků?

Ne, sváteční servery budou přístupné všem hráčům z celého světa.