Origin Journey: Vydej se na nejpohodlnější výlet roku

Haló! Toužili jste někdy navštívit srdce Evropy a kochat se nádhernými výhledy za oknem vašeho vagónu, zatímco usrkáváte studený nápoj a relaxujete? Co tak pořídit si jízdenku na Origin Journey x2, speciální server Rail Nation, který vás provede Německem, Rakouskem a Švýcarskem, kde budete moci objevovat historické pamětihodnosti, dechberoucí scenérie a místní kulturu?

Tento speciál s dvojnásobnou rychlostí (herní kolo trvá zhruba 6 týdnů) se bude konat na čtyřech různých serverech, které začnou v následující dny:

  • Německý server „Oktoberfest“: 19. července ve 14:00 (k dispozici v němčině a angličtině).
  • Východoevropský server „Baltic Sea“: 19. července ve 14:00 (k dispozici v angličtině, polštině, češtině, ukrajinštině a rumunštině).
  • Německý server „Nordsee“: 22. července ve 14:00 (k dispozici v němčině a angličtině).
  • A nakonec mezinárodní server se všemi jazyky „Matterhorn“: 22. července ve 14:00.

Origin Journey: 11 speciálních druhů zboží k přepravě a integraci, 50 malebných pamětihodností podél kolejí, 50 měst (40 německých, 5 rakouských a 5 švýcarských) a dvojnásobná rychlost pro co největší soupeření!

Ale počkejte chvilku! Protože chceme, abyste si právě VY užili zábavu, nabízíme vám zdarma speciální jízdenku s herními bonusy v hodnotě 9 €, kterou můžete využít pouze na serverech Origin Journey a získáte ji automaticky hned po přihlášení.

Nepropásněte tuto skvělou zábavu! Během pozdějších epoch se objeví další herní událost, která do této mírumilovné a relaxační hry přinese další výzvu.

Cestujte během tohoto léta z pohodlí svého domova! Zapomeňte na dlouhé, drahé a hektické výlety na druhý konec světa a přidejte se k Origin Journey, které najdete pouze v Rail Nation.

https://bit.ly/3InAoYx