Origin Journey Prestige Race

 

Vážení průvodčí a strojvedoucí, hrdí účastníci dobrodružství na Origin Journey, jsou vaše lokomotivy připraveny? Jsou namazané, opravené a připravené vrhnout se na nekonečné dodávky mezi městy a podniky? Pokud je vaše odpověď „ano“, tak čtěte dál!
Na všech serverech Origin Journey uspořádáme výzvu „Honba za prestiží“ v 5. a 6. epoše. Hráč, který během těchto dvou epoch získá nejvíce prestiže (bez ohledu na to, kolik prestiže měl na konci 4. epochy), bude odměněn.

Bude se počítat pouze prestiž získaná během těchto dvou epoch: všichni tak začnou za stejných podmínek.

Vítěz získá kariérní úspěch „Hrdina komunity (zlatý)“ a poukaz na 1200 zlatých. Poukaz je platný po dobu 4 týdnů a lze ho uplatnit jednou na libovolném serveru.

Nechť vyhraje ten nejlepší!
Váš Rail Nation Team

 

Zřeknutí se odpovědnosti:

  • Tato výzva bude probíhat od 16. 8. 2022 do 30. 8. 2022 na serverech EE303 Baltic Sea a DE304 Oktoberfest a od 19. 8. 2022 do 2. 9. 2022 na serverech DE305 Nordsee a INT304 Matterhorn.
  • Účast je zdarma.
  • Vítězové získají maximálně jednu odměnu 1200 zlatých a jeden úspěch – můžete hrát na libovolném počtu serverů se scénářem Origin Journey, ale aby to bylo spravedlivé a aby mělo šanci vyhrát co nejvíce hráčů, může vítěz vyhrát pouze jednou. Např. dva týdny po spuštění získáte nejvíce prestiže na serveru Baltic Sea. Budete odměněni a vyhlášeni jako vítěz. Pokud získáte nejvíce prestiže také na serverech Oktoberfest nebo Matterhorn, cenu získá další hráč s největší prestiží, který nevyhrál na jiném serveru.
  • Ceny (zlaté a úspěch) jsou nepřenosné a nevyměnitelné. Jsou udělovány pouze v prémiové herní měně (zlaté) v hodnotě 1200 (tisíc dvě stě) prostřednictvím poukazu a ve formě kariérního úspěchu získatelného na stránce kariéry.
  • Hráči hraním na serverech Origin Journey souhlasí s tím, že v případě splnění podmínek výzvy získají další cenu, protože účast v této dodatečné výzvě je automatická.
  • Hráči také souhlasí s tím, že jejich herní nick bude uveden na jedné nebo několika našich platformách (blog, Discord…) jako jméno vítěze dodatečné výzvy Origin Journey.

Pro informace o pravidlech převodu zlatých se prosím podívejte na stránku o převádění zlatých v Rail Nation: https://support.rail-nation.com/en/support/solutions/articles/7000065972-how-to-transfer-gold-in-rail-nation