Naše plány pro Rail Nation v roce 2020

Vážení hráči,

u příležitosti našich sedmých narozenin bychom vám rádi poskytli exkluzivní náhled na některé (!) z novinek, které plánujeme pro Rail Nation v roce 2020.
Už nějakou dobu pracujeme na velmi důležité technické změně:

Převedení Rail Nation z Flashe do HTML5!

Tento převod je obrovským projektem, na kterém už nějakou dobu pracujeme a doufáme, že bude dokončen co nejdříve v tomto roce. Nejprve dojde k převodu v prohlížečové verzi, následovat pak budou aplikace pro Android a iOS. Jakmile bude tento krok dokončen, budou se naši vývojáři moci věnovat dalším věcem – například jednomu z našich klíčových cílů pro rok 2020:

Udržovací aktualizace produktu!

Jakmile dokončíme převod na HTML5, plánujeme využít získaný čas a zdroje k poskytování více aktualizací, oprav chyb, drobných funkcí a vylepšení během celého roku. Na jednu stranu bychom rádi implementovali několik věcí, které už máme na seznamu dlouhou dobu. A na druhou stranu bychom rádi i vyhověli častým žádostem z komunity.

Masters 3 a další!

Loni bylo Masters 2 velmi populární a padlo mnoho rekordů, včetně nejkratšího závěru hry vůbec či nejvyššího procenta hráčů, kteří byli aktivní během celého herního kola.
V první polovině roku tak spustíme třetí kolo Masters, které bude pokračovat v podobném formátu. Máte ještě čas získat hvězdy pro herní svět Allstars!

Samozřejmě jsme si vědomi i toho, že herní světy Masters nejsou pro každého, takže samozřejmě nabídneme i alternativní program s Clash! stejně jako loni.

A bude toho ještě více! Kromě Masters 3 můžeme také spouštět speciální scénáře na omezenou dobu. Další podrobnosti budou následovat v průběhu roku!

A pokud vám to ještě nestačí, můžete se těšit i na následující:

 Nový scénář „Orient Express“!

Zatímco náš poslední scénář Origin Journey byl navržen spíše pro hráče, kteří preferují známý způsob hry v novém prostředí, Orient Express přinese úplně nové strategie a příležitosti!
Zatím ještě nemáme žádné datum, ale předběžně cílíme na konec letošního roku. Budeme vás průběžně informovat a přinášet další informace o novém scénáři!

A to by prozatím mohlo stačit. Postupně zde na blogu budeme sdílet další informace o všech těchto událostech. Nezapomeňte to tu sledovat!

Už se na průběh letošního roku velmi těšíme a doufáme, že vy také!
Váš Rail Nation Team

 

Nezapomeňte použít narozeninový bonusový kód LUCKY-NUMBER-7