Rail Nation – Fast Forward: Zažijte nový 4x speed!

Připadají vám běžné herní světy příliš dlouhé? Ani express servery pro vás nejsou dostatečně rychlé? Tak právě pro vás máme ještě rychlejší alternativu!

Na našich dosud nevídaných 4x speed serverech se scénářem Classic si můžete zahrát nejrychlejší kolo Rail Nation všech dob. První epochu dohrajete za pouhé čtyři dny, bonusy můžete vybírat v mnohem kratších intervalech, soutěže se konají každou hodinu a půl a závěr hry začíná už po 24 dnech! Chcete si zahrát rychlé kolo Rail Nation, než vyrazíte na dovolenou? Toužíte po krátkém, ale intenzivním herním kole s již známou hrou, ale zbrusu novou rychlostí? A co tak získání nových úspěchů? Žádný problém!
Tohle všechno a ještě mnoho dalšího na vás čeká na herních světech Fast Forward, kde je rychlost vyšponována na 400 %! Nebude čas se nudit!

Fast Forward dorazí 9. března a během týdne budou spuštěny následující herní světy:

Play Rail  Nation now!

 

Otázky a odpovědi

Jak dlouho trvá herní kolo 4x speedu?

Jelikož každá epocha trvá jen čtyři dny, bude celé herní kolo v závislosti na délce závěru hry trvat zhruba 26 dní!

Počkat! Čtyři dny na epochu ale nejsou ve skutečnosti čtyřikrát rychlejší!

Máte pravdu, nenachytali jsme vás. Přísně vzato je server 3,5x rychlejší a my jsme to zaokrouhlili. Ale 3,5x speed nezní moc dobře. Čistý 4x speed by ale znamenal, že každá druhá změna epochy by probíhala uprostřed noci.

Poběží herní světy Fast Forward trvale?

Ne. Každý herní svět této události poběží jen jednou.

V březnu zrovna nemám čas. Vrátí se Fast Forward někdy v budoucnu?

To teď s jistotou nedokážeme říct. Stejně jako u ostatních speciálních událostí i zde existuje šance, že v budoucnu proběhne druhé kolo.