Rail Nation Masters 2

Největší soutěž roku

 

Vítej na závodní dráze! Rail Nation Masters je vrcholný turnaj, v němž nejlepší hráči Rail Nation z celého světa soutěží o skvělé ceny a skutečné trofeje. Turnaj se hraje na vícejazyčných herních světech se scénářem Classic Express, což znamená, že jde o klasický scénář s dvojnásobnou rychlostí. Jak to funguje? Abychom zajistili, že si každý hráč najde svoje, připravili jsme letos širokou nabídku herních možností.

 

Mezinárodní šampionát a blyštivé trofeje

V Masters 2: Allstars má každý hráč se dvěma a více hvězdami možnost předvést se na jednom ze tří kvalifikačních herních světů, které začnou 30.8.2019. Pokud to nebude stačit, budou spuštěny další dva herní světy. Do finále se kvalifikuje 2500 nejlepších hráčů plus hráči z 10 nejlepších asociací, kteří se neumístili mezi prvními 2500 hráči.

Finále začne hned po skončení kvalifikačních serverů, 25.10.2019. I zde budou hráči bojovat o vítězství ve scénáři Classic Express. Na konci získají nejlepší hráči a asociace velké množství zlatých, členové nejlepší asociace získají skutečné medaile a vítěz bude odměněn originální trofejí Rail Nation.

Ale to není všechno! Všichni hráči se můžou zúčastnit Masters 2: Rising Stars, a to i v případě, že mají jen jednu hvězdu, nebo dokonce žádnou. V tomto případě se bude soutěž odehrávat rovnou, bez kvalifikačních serverů. Server začne 13.9.2019. Kdo dřív přijde, ten dřív mele: registrace na tomto serveru budou omezeny na maximálně 3500 hráčů (might be changed, depending on demand). I tento herní svět bude vícejazyčný a se scénářem Classic Express. Vítězové také získají medaile a originální trofej.

 

Komunitní výzvy a nové kolo Clash!

Kromě soutěžních herních světů Masters 2 čekají na všechny hráče také komunitní výzvy.

Ale ještě vám neprozradíme všechny podrobnosti. Jediné, co můžeme říct, je toto: vítězové těchto výzev se můžou těšit na hodnotné bonusy – nejen pro Masters 2: Allstars a Rising Stars, ale i pro všechny ostatní herní světy Rail Nation. Můžeme vám také slíbit, že překonání těchto záludných výzev vám jistě zamotá hlavy! Je to tak hlavně pro ty nejbystřejší z vás!

Více informací o komunitních výzvách najdete ZDE.

Také se vrací Rail Nation Clash! Od 30.8.2019 do 3.10.2019 opět budete moci soutěžit proti sobě navzájem v závodech tří hráčů. Stejně jako minule budete čelit dvěma protivníkům na trojúhelníkové mapě. Veďte vlaky od podniku k podniku, sbírejte zboží a ničte trasy svých soupeřů. Kdo jako první úspěšně sebere deset kusů zboží, vyhrává. I zde můžete získat jedinečné úspěchy a vítěz turnaje získá skutečnou trofej Rail Nation.
Clash! má speciální plán – podívejte se ZDE.

Zábava, vzrušení a šance získat korunu nejlepšího hráče Rail Nation na celém světě. V Rail Nation Masters 2 je pro každého něco!

Všechny podrobnosti, podmínky účasti, informace o cenách, často kladené otázky, vysvětlení kvalifikačních kol, data a mnoho dalšího najdete na informační stránce v lobby.