Classic Mini: Malá mapa, velká zábava

Vážení hráči,

 

s radostí oznamujeme spuštění zbrusu nové události – věříme, že vaše lokomotivy samou radostí zdivočí a vám půjde pára z uší!

Připravte se na Classic Mini! Ten je založen na klasické hře, kterou již nepochybně znáte, ale mnoho dalších aspektů bude odlišných, jako například:

  • Menší mapa s 20 městy místo 50.
  • Podniky nejsou na svých obvyklých místech.
  • Každé druhé město se dostane do závěru hry.
  • Servery poběží dvojnásobnou rychlostí: každá epocha bude trvat týden + závěr hry (tj. přibližně 6 týdnů).

 

Servery začnou mezi 24. květnem a 4. červnem na následujících doménách podle plánu níže.

 

Zatím proběhne jedno herní kolo a už nyní zvažujeme možnosti, jak tuto speciální událost v blízké budoucnosti přenést do více regionů.

Co se týče hry, věříme, že tato „zahuštěnější“ mapa poskytne nový a vzrušující zážitek, zejména v kontextu rychlejšího tempa herního kola.

A i když se některým z vás může zdát, že méně měst pro připojení k síti znamená klidnější hru, soupeření o stejné dodávky v jinak rozmístěných podnicích by mělo vytvořit skutečnou soutěž.

Připravte se tedy na to, že se budete prohánět nádhernou a rozmanitou krajinou a společně se svými spoluhráči se vydáte do měst plných akce.

A co více… Představte si v tomto konkrétním nastavení i závěr hry, do něhož se dostane každé druhé město! Už se těšíte? My rozhodně ano.

 

Ale to není všechno! Navrhneme pro vás speciální úspěchy, kterými se budete moci chlubit a budou vám připomínat vaše dobrodružství, a herní události pro ještě větší výzvy a více odměn. Náš tým také navrhne a zorganizuje komunitní akce, díky nimž bude váš zážitek úplný a nezapomenutelný.

 

Zůstaňte na příjmu a nepropásněte Classic Mini! K dispozici na .COM, CZ, DE, ES, FR, GR, IT, NL, Nordics, PL, PT, RO, RU, TR, UA a US.