Classic Mini: Maxi závod o prestiž

 

Všichni nastoupit! Rozhodli jsme se, že vám zážitek z Classic Mini uděláme ještě zábavnější a náročnější! A abychom toho dosáhli, navrhneme vám účast v dodatečné herní výzvě od začátku vašeho serveru: 28. 5. 2022.

 

Zde jsou pravidla:

 

Dva týdny po spuštění vašeho serveru Classic Mini (dostupného v každé zemi/doméně) přezkoumáme úroveň prestiže hráčů. Hráči s nejvyšším počtem prestiže bude připsáno 1200 zlatých a k jeho kariérním úspěchům bude přidán zlatý úspěch Hrdina komunity. Nechť zvítězí ti nejlepší a nejrychlejší průvodčí a železniční stratégové!

 

 

Zřeknutí se odpovědnosti:

– Tato výzva bude probíhat od 28. 5. 2022 do 11. 6. 2022.

– Účast v soutěži je zdarma.

– Vítězové získají maximálně jednu odměnu 1200 zlatých a jeden úspěch – můžete hrát na libovolném počtu serverů Classic Mini, ale aby to bylo spravedlivé a aby mělo šanci vyhrát co nejvíce hráčů, může vítěz vyhrát pouze jednou. Např. dva týdny po spuštění získáte nejvíce prestiže na prvním serveru Classic Mini v Německu. Budete odměněni a vyhlášeni jako vítěz. Pokud získáte nejvíce prestiže také na Classic Mini v Polsku nebo Francii, cenu získá další hráč s největší prestiží, který nevyhrál na jiném serveru.

– Ceny (zlaté a úspěch) jsou nepřenosné a nevyměnitelné. Jsou udělovány pouze v prémiové herní měně (zlaté) v hodnotě 1200 (tisíc dvě stě) a ve formě kariérního úspěchu získatelného na stránce kariéry.

– Hráči hraním na serverech Classic Mini souhlasí s tím, že v případě splnění podmínek výzvy získají další cenu, protože účast v této dodatečné výzvě je automatická.

– Hráči také souhlasí s tím, že jejich herní nick bude uveden na jedné nebo několika našich platformách (blog, Discord…) jako jméno vítěze dodatečné výzvy Classic Mini.

Pravidla pro převody zlatých (v angličtině) najdete zde: How to transfer Gold in Rail Nation