XXL update přichází!

Vážení hráči,

je to tady! Blíží se nejrozsáhlejší aktualizace s opravami chyb v historii Rail Nation.

Před několika měsíci jsme úspěšně přepnuli Rail Nation do HTML5, čímž jsme zajistili budoucnost hry, a teď je čas na vylepšení a nastavení vyšších standardů.
Dlouho očekávaná obří aktualizace plná oprav chyb je konečně tady! Všechna práce během posledních týdnů a měsíců se vyplatila.

Tato aktualizace obsahuje více než 300 oprav chyb ve hře!

Tyto opravy jsou také doplněny množstvím různých vylepšení jako například lepší výkon, přepracovaný chat a plynulejší pohyb po mapě. Oprav je příliš mnoho na to, abychom je zde všechny vypsali, ale tento obrázek vám poskytne základní přehled:

Kompletní changelog najdete ZDE a brzy už také uvidíte všechny změny sami ve hře. Data aktualizací serverů jsou následující:

  • 15. září: DE-1, DE-107, DE-201, RU-2, RU-103, RU-204
  • 17. září: servery na doménách DE a RU (s výjimkou serverů, které čekají na restart nebo na nich běží finále)
  • 23. a 24. září: všechny zbývající herní světy

 

Opravdu se na tuto aktualizaci těšíme a rádi bychom ještě jednou poděkovali všem hráčům, kteří nám pomohli – ať už neúnavným nahlašováním bugů nebo pilným testováním na PTR.
Touto aktualizací ale naše práce nekončí! Poté, co jsme se zaměřili především na opravy chyb, chceme strávit nějaký čas také zlepšením výkonu hry. Sem patří věci jako rychlost hry nebo doba načítání oken ve hře.

Abychom oslavili největší aktualizaci v historii Rail Nation, připravili jsme pro vás všechny také malý dáreček:

Použijte bonusový kód* „XXL-UPDATE“ a získejte Plus účet na 3 dny zdarma.

Příjemnou zábavu!

Váš Rail Nation Team

 

* Kód lze použít jednou na účtu. Platí od 14. září do 31. října. Kód lze uplatnit jen v prohlížeči a aplikaci pro Android. Na zařízeních Apple to není možné.

Otázky a odpovědi

Nebylo by lepší nečekat tak dlouho a vylepšovat hru průběžně pomocí menších aktualizací?

To je náš obvyklý přístup, ale v tomto případě bylo nutné provést větší změny v pozadí, abychom vůbec zvládli vyřešit tolik oprav chyb.

 

Přihlásil jsem se poprvé po aktualizaci do hry a doba načítání je delší než předtím. Neměl by výkon být lepší?

Nemějte starosti, toto je normální chování. Po aktualizaci se data uložená v prohlížeči (v mezipaměti) stanou neaktuálními. To znamená, že prohlížeč musí mezipaměť obnovit a načíst nová data, což může vést k delším dobám načítání při provádění určitých akcí poprvé po aktualizaci. Toto chování může bohužel zkazit první dojem, ale po chvíli hraní hry se to vyřeší.
Mimochodem, tohle chování se netýká jen této aktualizace, ale platí obecně pro všechny aktualizace Rail Nation. Mezipaměť se obnovuje automaticky. Nemusíte ji mazat ručně.

 

Našel jsem chybu. Bude také někdy opravena?

Žádné strachy, tohle není poslední aktualizace. Technická kvalita je pro nás i nadále důležitá. Nahlaste prosím chybu se všemi podrobnostmi na fóru a my se o ni postaráme!

 

Zmínili jste další vylepšení výkonu hry. Kdy je můžeme očekávat?

To v tuto chvíli nedokážeme říct úplně přesně, ale určitě to nebude trvat tak dlouho jako tato aktualizace. Už nyní zkoumáme cesty a způsoby, jak implementovat další vylepšení. Pokud pro váš budeme mít jakékoli zajímavé informace předtím, než k aktualizaci dojde, najdete je na fóru.

 

V changelogu je méně než 300 položek. Neříkali jste náhodou, že update obsahuje více než 300 oprav?

Abychom poskytli lepší přehled, shrnuli jsme různé drobnější opravy do jednotlivých bodů, které můžou zahrnovat celkem až 40 bugů.