Nová dimenze čeká: Platform X!

Vážení hráči,

čeká na vás nová dimenze! Platform X je portál do alternativních světů, kde platí nová pravidla, staré zvyky jsou zpochybňovány a je potřeba vymýšlet nové strategie.
Zbrusu nové funkce a alternativní vyvážení hry přináší zbrusu nový zážitek z Rail Nation, který vyžaduje nové herní styly. Malé změny s velkým dopadem!

Perfektní pro ty z vás, kteří chtějí vyzkoušet něco nového nebo jiného, i pro zvědavé a přizpůsobivé dobrodruhy a stratégy!

První dimenzi, do které vás portál Platform X přenese, nazýváme takto:

Working Class Heroes

V této první epizodě Platform X je odměněna tvrdá práce pro podniky a všechny ostatní. Zásobování podniků a neúnavná spolupráce na rozvoji měst se vyplácí!

Co to konkrétně znamená? Zde je přehled funkcí:

Prestiž za dodávky do podniků

  • Jakmile se podnik rozšíří na další úroveň, všichni hráči, kteří do něj dodávali suroviny, získají prestiž.

Prestiž za zvýšení úrovně města

  • Prestiž za dodávky do měst se již neuděluje denně, ale pouze ve chvíli, kdy město dosáhne nové úrovně.
  • Prestiž je přidělena za všechno zboží, bez ohledu na to, jestli vypadlo nebo ne.

Nový způsob výpočtu aktivních hráčů

  • Soutěže mezi městy se stanou intenzivnějšími díky vylepšené metodě výpočtu aktivních hráčů.
  • Mezi aktivní hráče, kteří ovlivňují spotřebu města, se budou počítat pouze hráči, kteří to město skutečně zásobují.

Změněný závěr hry

  • Pro všechny metropole nyní platí, že počet surovin, který je nutné dodat během závěru hry, je založen na metropoli s nejvyšší úrovní města.

Kromě toho na vás čeká i další nový úspěch, za nějž získáte cenné kariérní body, které vám umožní vylepšit kariérní lokomotivu. Zajisti si tento speciální úspěch Platform X dosažením alespoň 20 000 prestiže v této epizodě!

Na rozdíl od ostatních speciálních scénářů nepoběží první epizoda Platform X jen v jednom herním kole, ale ve dvou. První kolo začne na konci října a druhé krátce po jeho konci v prosinci. Tímto způsobem můžete optimalizovat své strategie založené na zkušenostech z prvního kola, nebo se můžete zúčastnit jen jednoho ze dvou kol, pokud vám data úplně nevyhovují.
Zde je přehled nových herních světů:

Jste zvědaví?

ZDE můžete klást otázky o nejlepší strategii v první epizodě Platform X, dokázat v komunitní akci, že máte vše, co je na toto dobrodružství potřeba, a získat nějaké zlaté pro Platform X – Working Class Heroes!

My už se opravdu těšíme, a doufáme, že vy také!
Váš Rail Nation Team