XXL aktualizace výkonu hry

 

Vážení hráči,

možná si pamatujete XXL aktualizaci v září, během níž jsme opravili asi 300 chyb. Když jsme oznamovali tuto aktualizaci, zmínili jsme také, že se dále zaměříme na výkon prohlížečové verze hry, tj. rychlost a časy načítání.

Nyní můžeme s radostí oznámit, že se tato práce Rail Nation teamu skvěle vyplatila. Dokázali jsme implementovat užitečná vylepšení v podobě optimalizace různých částí hry. Zatímco některé funkce hry byly vylepšeny jen lehce, u ostatních se nám podařilo drasticky zkrátit doby načítání, což nám umožní učinit váš zážitek z hraní Rail Nation mnohem plynulejší. Naše měření ukázala, že celkový výkon hry se zlepšil v průměru o 24 %!

Například jsme zkrátili průměrnou dobu načítání pro okno asociace o 45 % a dobu načítání obrazovky s nákupem vlaku o 40 %, což je oproti předchozím dobám načítání výrazný pokrok.

Jde o velký krok správným směrem a my už jsme zvědaví na vaši zpětnou vazbu, jakmile bude tato aktualizace výkonu nahrána. Jako vždy je plán aktualizací rozdělen do několika fází: Rollout Plan

 

Po dokončení aktualizace je naším dalším cílem mobilní verze Rail Nation. Jakmile budeme mít více informací o našich pokrocích, dáme vám vědět.

Mějte se krásně a zůstaňte zdraví!

Váš Rail Nation Team