Přivítejte Rail Nation Masters 4!

 

 

Konečně je to tady! Nejvýznamnější událost v historii Rail Nation se vrací – a ještě lepší než kdy dříve. Máme pro vás vzrušující změny, nové úspěchy a mnoho dalšího! Jste připraveni ukázat, co ve vás je? Závod začíná! Máme pro vás všechny informace, které potřebujete, tak se na ně pojďme podívat.

Co je Rail Nation Masters?

 

Pro všechny nové hráče ve světě Rail Nation: Rail Nation Masters je jedna z největších a nejsoutěživějších akcí, která se koná každý rok a kde se registrujete do turnajů proti hráčům z celého světa v boji o slávu, prestiž a ceny. Právě v těchto akcích prokážete své schopnosti naplno a budete korunováni jako jedni z nejlepších hráčů Rail Nation na světě! Tyto turnaje se nazývají:

  • Rising Stars
  • Allstars

Allstars: Pro hráče, kteří mají alespoň 2 hvězdy. Rail Nation Allstars je rozdělen do kvalifikačních kol, přičemž velké finále kvalifikace se koná v lednu 2022. Zde je maximální počet účastníků 3 500 podle zásady „kdo dřív přijde, ten dřív mele“.

Rising Stars: Pro hráče Rail Nation s méně než 2 hvězdami je určeno herní kolo Rising Stars s maximálním počtem účastníků 2 500, rovněž na základě principu „kdo dřív přijde, ten dřív mele“.

Clash! je zpátky! Ať už se zúčastníte Allstars nebo Rising Stars, nebo ne, Clash! si může zahrát každý. Pokud jste se s Clash! ještě nesetkali: je to minihra, která se hraje v lobby. V ní vyzvete dva soupeře na trojúhelníkové mapě. Musíte vést vlaky od podniku k podniku, sbírat zboží a ničit trasy svých soupeřů. Kdo jako první nasbírá deset druhů zboží, vyhrává!

Upozornění: Registrovat se můžete pouze do jednoho z těchto dvou turnajů, Allstars nebo Rising Stars.

Čím lepší budete v Rail Nation, tím výše se v žebříčku vyšplháte! Pokud jste nováčky, nemusíte být smutní, že se nemůžete zúčastnit Allstars. Rising Stars je úplně stejně soutěživý server a je to místo, kde využijete každou špetku svých strategických schopností! Ať už se zúčastníte Allstars nebo Rising Stars, získáte také jedinečné předměty pro svého avatara zdarma!

Převod zlatých na servery Masters není možný, nicméně zlaté lze převést ze serverů Masters po jejich konci. To zahrnuje i převod zlatých na finále serveru All Stars. Pro více informací klikněte prosím zde.

Vzhledem k vysoce žádané povaze obou těchto serverů je třeba se rychle zaregistrovat, než se všechna místa obsadí! Teď, když je všechno jasné, pojďme si říct, co je v Masters 4 nového.

 

Odměny

Nemůžeme mluvit o jedné z největších soutěží Rail Nation v tomto roce, aniž bychom zmínili odměny! Níže najdete tabulku, která popisuje, jaké odměny můžete vyhrát během Rising Stars, Allstars a Clash!

To ale nejsou všechny odměny…

Letos máme pro hráče Rail Nation něco velmi speciálního. Čtěte dál a dozvíte se to!

Soutěž Kategorie Výsledek Cena
Rising Stars Jednotlivci 1. místo 10 000 zlatých
Rising Stars Jednotlivci 2. místo 8000 zlatých
Rising Stars Jednotlivci 3. místo 7000 zlatých
Rising Stars Jednotlivci 4.–10. místo 6000 zlatých
Rising Stars Jednotlivci 11.–20. místo 3000 zlatých
Rising Stars Asociace 1. místo 3500 zlatých
Rising Stars Asociace 2. místo 2000 zlatých
Rising Stars Asociace 3. místo 1000 zlatých
Allstars Jednotlivci 1. místo 10 000 zlatých
Allstars Jednotlivci 2. místo 8000 zlatých
Allstars Jednotlivci 3. místo 7000 zlatých
Allstars Jednotlivci 4.–10. místo 6000 zlatých
Allstars Jednotlivci 11.–20. místo 3000 zlatých
Allstars Asociace 1. místo 3500 zlatých
Allstars Asociace 2. místo 2000 zlatých
Allstars Asociace 3. místo 1000 zlatých
Clash! Jednotlivci 1. místo 3500 zlatých
Clash! Jednotlivci 2. místo 2000 zlatých
Clash! Jednotlivci 3. místo 1000 zlatých

 

 

Co je nového v Masters 4?

 

Letos jsme v Masters 4 přidali několik zajímavých změn a doplňků. Mezi ně patří např:

Více úspěchů! Byly také upraveny požadavky na získání úspěchů. Kompletní změny si můžete prohlédnout ZDE.

Avatary šotoušů! Vítězové prvních míst v soutěžích Allstars, Rising Stars a Clash! získají unikátní avatar šotouše! Tým Rail Nation pak ještě náhodně vybere dva účastníky z každé ligy, celkem tedy devět nových obrázků šotoušů, které budou přidány do Rail Nation.

Poznámka: Šotouši budou mít své herní jméno, nikoli skutečné. Vítězové obdrží pokyny pro zasílání fotografií, ve kterých bude popsáno, co je považováno za přijatelnou fotografii pro vytvoření šotouše. Fotografie je třeba zaslat do dvou týdnů. V opačném případě vybereme nového vítěze.

Jedinečná komunitní akce! Slyšeli jste nás! Na 20. prosince aktuálně plánujeme speciální komunitní akci. Připojte se k nám na vánoční Clash! Komunita vs. zaměstnanci Rail Nation. Připravte se co nejlépe, nedáme vám nic zadarmo!

Teď už víte, co je nového, pojďme tedy k důležitým datům!

 

Důležitá data a časy

  • Předregistrace na Allstars: 9. prosince 14:00 SEČ.
  • Předregistrace na Rising Stars: 12. prosince 14:00 SEČ.
  • Začátek serveru Allstars: 10. prosince 14:00 SEČ.
  • Začátek serveru Rising Stars: 13. prosince 14:00 SEČ.
  • Clash!: 16. prosince 14:00 SEČ.

Ať už jste hardcore veteráni, nebo nováčkové v Rail Nation, Masters 4 nabízí něco pro každého. Každý, kdo hledá výzvu, zde bude ve svém živlu – ať už na serveru Rising Stars, Allstars nebo v Clash!

 

Hodně štěstí!

 

Váš Rail Nation Team