Zajímal by nás váš názor na rozdělenou laboratoř!

Vážení hráči,

možná jste si už říkali, co se stalo s vašimi nápady, které jsme před nějakou dobou sbírali. Vaším favoritem se stala funkce na rozdělení laboratoře. Připomeneme vám to: nápad spočíval v tom, že jste se museli rozhodnout, jestli zrychlíte výzkum a tím pádem generování výzkumných bodů, nebo jestli zvýšíte kapacitu výzkumných bodů. Obě možnosti mají v závislosti na vašem herním stylu své výhody i nevýhody, nicméně tím získáváte příležitost přizpůsobit nádraží svému stylu hry.

Od doby, kdy byl tento nápad navržen, jsme pracovali na jeho uvedení do hry a nyní máme připravené dvě možnosti, na něž bychom rádi znali váš názor.

Rozhodnutí se týká rozhraní nové rozdělené laboratoře a také mírně změní způsob, jakým budova bude fungovat.

Možnost A: řešení se dvěma tlačítky

Tato možnost by znamenala mít graficky zobrazené dvě budovy ve hře, ale jednu velkou klikatelnou plochu, která by vás navedla do laboratoře a nechala vás se rozhodnout, kterou část chcete vylepšit. Takto by to mohlo vypadat:

Druhá budova, kterou zde vidíte, je jen dočasná grafika.

Možnost B: řešení se dvěma budovami

Druhou možností je to, že obě budovy by měly vlastní klikatelnou plochu a každá z nich by vedla do odděleného menu. To by tak mírně změnilo mechaniku této funkce, protože by to také znamenalo, že hráči by je mohli rozšiřovat zároveň. Ve hře by to mohlo vypadat takto:

Dejte nám vědět ZDE NA FÓRU, kterou možnost preferujete, a řekněte nám i, proč! Budeme rádi, když tuto funkci budeme moct vyvinout společně s vámi a těšíme se na konečný výsledek. Samozřejmě vás budeme průběžně informovat o probíhajícím vývoji a doufáme, že již brzy si budeme moct všichni novinku vyzkoušet na našich nádražích!

 

Plnou parou vpřed!
Váš Rail Nation Team