Thursday Treats

Thursday Treats Nastupte na palubu „Enigma Express“

 

Přidejte se všichni na palubu „Thursday Treats“, kde koleje vedou k dobrodružství, přátelství a nezapomenutelným vzpomínkám!

 

Co je vlastně to „Thursday Treats“?

„Thursday Treats“ je naše týdenní událost, která spočívá v utužování komunity prostřednictvím vlakových dobrodružství, zábavy a… odměn! Každý čtvrtek ve stejnou dobu vám nachystáme červený koberec a uvítáme vás na Discordu během dobrodružství, kterému se nic nevyrovná.

Představte si toto: Každý týden vyrazí „Enigma Express“ na vzrušující cestu plnou výzev a záhad čekajících na vyřešení. A hádejte, co? Detektivy budete právě vy!

 

Vaše jízdenka k zábavě

Přidejte se k nám každý čtvrtek v 18:00 pro svou šanci:

🕵️‍♀️ Zúčastnit se vzrušujících záhadných výzev

🎁 Získat uznání a odměny

📣 Spojit se se spoluhráči na Discordu

✨ Vydat se na každotýdenní dobrodružství

 

Čím je akce „Thursday Treats“ tak výjimečná?

Tato událost není jen o výzvách a záhadách, ale hlavně o lidech! Naše komunita v Rail Nation je plná skvělých lidí, kteří s vámi sdílí vášeň pro vlaky a touhu po dobrodružství. Jde nám o to, abychom se společně bavili, a budeme rádi, když se toho zúčastníte i vy.

Máte kamarády, kteří jsou ve hře noví? Vezměte je s sebou! „Thursday Treats“ jsou perfektní příležitostí uvést je do fantastického světa her a zábavy spojené s vlaky. Určitě vám za to poděkují!

Připravili jsme pro vás nabitý program akcí, které zahrnují pochvaly, poděkování, kreativní přehlídky a mnoho dalšího. Každý týden to bude jako festival prožitků s vlakovou tematikou! Co na to říkáte?

 

Jste připraveni vydat se na vzrušující dobrodružství?

Přidejte se k nám každý čtvrtek ve stejnou dobu – 18:00 – a užijte si záhadné úkoly a spoustu zábavy!

Už se těšíme, až se tam s vámi setkáme, milí dobrodruzi. Společně uděláme čtvrtek nejlepším dnem týdne! 🚄🎩🌟