The Official Rail Nation Discord is Coming!

Vážení hráči,

s radostí vám oznamujeme, že brzo spustíme oficiální Rail Nation Discord! Bude veřejně dostupný od 15. února – odkaz bude zveřejněn na fóru, na Facebooku, na blogu i ve zprávách ve hře. Budete tak mít možnost přidat se k nám a začít diskutovat!

K čemu bude Discord využíván?

Chceme být s vámi, našimi hráči, více propojeni. Chceme slyšet vás, vaše náměty i nápady. Chceme s vámi lépe komunikovat, poskytovat aktualizace, sdílet naše plány a podělit se o podrobnosti týkající se naší práce na Rail Nation.
Ale to není všechno! Na rok 2021 plánujeme mnoho dalšího a nemůžeme se dočkat, až se s vámi o vše podělíme. Dárky, nový obsah, komunitní akce a odměny! Vše toto bude součástí Discordu a nechceme, abyste to propásli!

Co můžete od Discordu očekávat?

  • Fórum: Nejprve bychom rádi zdůraznili jedno: Discord není náhrada fóra. I nadále budeme pokračovat v odkazování na fórum a pokud budete mít stále zájem o používání fóra, nemáme v plánu ho zrušit. Pokud se nechcete připojovat na Discord, nemusíte.  Většinu toho, co tam budeme nabízet, najdete i na fóru.
    Občas budou ale některé funkce a obsah k dispozici exkluzivně jen na Discordu, např. rozdávání dárků, hlasové kanály a komunitní aktivity.
  • Jazyky: Stejně jako většina nových Discord serverů bude i tento zaměřen především na komunikaci v angličtině. Oznámení, aktualizace a akce budou v angličtině, stejně jako komunikace směrem ke komunitě. Jsme si ale plně vědomi toho, že mnozí z našich věrných hráčů neovládají angličtinu a tudíž by to pro ně mohlo být komplikovanější. Rádi bychom vás ujistili, že už na to myslíme a plánujeme přizpůsobit náš Discord server potřebám komunity. Pokud bude dostatečný zájem o dodatečnou podporu pro určitý region, můžeme tomu náš Discord server přizpůsobit. To znamená, že v průběhu času můžou přibývat regionální kanály věnované hráčům, kteří komunikují jiným jazykem než anglicky.
    Tým zodpovědný za komunitní management bude situaci sledovat a v případě potřeby implementuje změny.
  • Podpora: Discord server bude spravován týmem zodpovědným za komunitní management a za zákaznický servis. Co se týče podpory ohledně vašich dotazů a požadavků, na Discordu najdete různé užitečné funkce. Např. sekci věnovanou často kladeným otázkám (FAQ), changelogy a kanál pro pomoc – tam všude byste měli získat informace, které vám pomůžou s řešením vašich potíží. Je ale velmi důležité, abyste v případě, že odpověď na svou otázku nebo potíže nenajdete na Discordu, i nadále nahlašovali prostřednictvím systému ticketů. Tým komunitního managementu a zákaznické podpory bude Discord sledovat a v případě potřeby vás zkusí navést k relevantním informacím, ale pokud zrovna nebudou k dispozici, nebo nebudou moci vaše potíže vyřešit, pošlete prosím ticket.
  • Komunitní propagace: Některé kanály budou věnované propagaci snahy a činností zkušených a kreativních členů komunity. Zde můžete prezentovat své streamovací kanály, nápady, tutoriály, videa a další obsah, který by se podle vás mohl komunitě líbit. Budeme sledovat, co vše můžete nabídnout, a pokud uvidíme něco, co je pro hráče užitečné, pomůžeme vám s propagací. Plánujeme vám také poskytnout lepší platformu pro navrhování změn a novinek v Rail Nation. Jeden z kanálů bude věnován vašim návrhům a my z něj můžeme vaše nápady předávat Rail Nation týmu. Může se ale stát, že ne na všechny vaše návrhy odpovíme nebo je předáme Rail Nation týmu. V průběhu času tento proces budeme upravovat, abychom mohli vaše návrhy spravovat co nejlépe – v závislosti na tom, kolik návrhů a jak často je budeme dostávat.

Budoucnost komunikace v Rail Nation

V budoucnosti plánujeme zlepšit, jak, kdy a kde s vámi komunikujeme. Naším cílem je komunikovat s vámi pravidelně, poskytovat informace ve snadno srozumitelné podobě a na více platformách. Abychom to vše mohli udělat, máme spoustu skvělých plánů na další média a už se těšíme, až je s vámi budeme sdílet. Jakmile budeme připraveni oznámit další podrobnosti o těchto plánech, dáme vám vědět na fóru i na Discordu.
Chceme také zlepšit komunikaci s novými hráči a s těmi, kteří se chtějí naučit hrát hru. Doufáme, že komunitní diskuse na Discordu přirozeně propojí nové hráče s těmi zkušenými, kteří jim budou moci nabídnout různé rady a tipy, ale kromě toho máme také vlastní plány, jak v tomto ohledu pomoci. I zde platí, že až budeme mít podrobnější informace, podělíme se s vámi.
Na závěr bychom rádi řekli, že server na Discordu byl vytvořen pro vás, komunitu Rail Nation. Je určen především k tomu, abyste se mohli spojit se spoluhráči, kteří milují tuto hru stejně jako vy. Je jen na vás, jaké prostředí nám pomůžete na Discordu vytvořit tím, že ho budete používat, zapojovat se do hovorů a sdílet svá přání na novinky nebo změny.

Discord server bude spuštěn velmi brzo a všichni už se těšíme na to, že navážeme lepší spojení a budeme s vámi moci sdílet naše plány pro budoucnost!

Uvidíme se na Discordu!

DippyNikki – Community Communication Manager