Strategie na svátečním serveru: čas na průběžné výsledky!

Vážení hráči,

sváteční server je plný akce! Během prvních dní a týdnů serveru se formovaly asociace. Někteří hráči byli předem domluveni a začali ve stejném městě, zatímco jiní pro sebe hledali vhodný tým. Nyní už se na serveru ukazuje, kdo kde s kým spolupracuje – a že spolupráce je zde důležitá.
Sváteční server je mezinárodní, ale přesto se zdá, že jazykové bariéry nejsou překážkou, a my tak vidíme úžasnou mezinárodní spolupráci.

 

Na svátečním serveru hraje mnoho zkušených hráčů, takže všichni ví, co mají dělat. Mnozí hráči mají jasné cíle, což činí tento server poklidným, ale zároveň velmi strategickým a aktivním herním kolem.

Velké množství zlatých je pro některé hráče stále novinkou, zatímco jiní už ví, jak zlaté využít co nejefektivněji. Někteří využívají všech 2000 zlatých každý týden, aby si buď vynahradili předchozí špatné investice, nebo aby se jim dařily předem naplánované strategie.

Zpočátku byly úrovně všech měst víceméně podobné. S koncem první epochy dosáhla polovina všech měst maximální úrovně pro první epochu, tj. úroveň 8. Nyní už jsou úrovně měst různé: na začátku čtvrté epochy dosáhlo maximální úrovně (24) už jen šest měst.

Žebříček hráčů se neustále mění a top 10 hráčů má stále velmi podobné množství prestiže. Určitě dojde ještě k nějakým změnám a my jsme velmi zvědaví na to, která strategie nakonec převáží.

Zde vidíte průběžné pořadí asociací, hráčů a měst:

Těšíme se na zbývající epochy na tomto speciálním serveru a přejeme vám spoustu zábavy!

Váš Rail Nation Team