Rail Nation Masters 3

Největší soutěž roku

Je to tady – třetí kolo Masters začíná! Zahraj si na tomto turnaji proti hráčům z celého světa a bojuj o vítězství, prestiž a odměny! Ukaž své schopnosti – ať už jako osamělý vlk, nebo se svou asociací. Čekají na tebe odměny v podobě kariérních úspěchů, zlatých, slávy a další.

 

Stejně jako loni opět proběhnou dva samostatné turnaje: Allstars pro zkušené hráče se 2 a více hvězdami a Rising Stars pro všechny ostatní, kteří nechtějí propásnout soutěž!

Zde je stručný přehled nejdůležitějších informací:

  • Rising Stars je jeden herní svět s limitem 3500 hráčů. Herní kolo začíná 31. srpna.
  • Allstars je rozdělen do kvalifikačního kola, které začíná 28. srpna, a finále, které začne 23. října.
  • Kvalifikační servery pro Allstars budou celkem tři, každý z nich s limitem 2500 hráčů. V případě potřeby bude spuštěn i čtvrtý herní svět.
  • 2500 nejlepších hráčů z kvalifikačních světů Allstars se dostane do finále, tzn. 833 nejlepších hráčů z každého ze tří kvalifikačních světů (2500 vydělíme počtem herních světů).
  • Kromě toho se také kvalifikují všichni členové 10 NEJLEPŠÍCH asociací z každého kvalifikačního světa Allstars.
  • Všechny herní světy se budou hrát v klasickém scénáři s dvojnásobnou rychlostí.
  • Registrace na herní svět se spustí 24 hodin před začátkem.
  • Herní světy jsou mezinárodní, takže jsou k dispozici a povolené všechny jazyky.

Na vítěze žebříčku jednotlivců i asociací čekají hodnotné ceny v podobě až 10 000 zlatých a jedinečných kariérních úspěchů.

Všechny podrobnosti, podmínky účasti, informace o cenách, často kladené otázky, vysvětlení kvalifikačních kol, data a mnoho dalšího najdete na informační stránce v lobby.

Clash! je zpátky!

Společně s Masters se vrací i Clash! Ať už se budete účastnit Masters, nebo ne, Clash! je tu pro každého. Pokud nevíte, co je Clash! – jde o minihru, která se hraje v lobby. V ní vyzvete dva soupeře na trojúhelníkové mapě. Veďte vlaky od podniku k podniku, sbírejte zboží a ničte trasy svých soupeřů. Kdo jako první úspěšně sebere deset kusů zboží, vyhrává. Přesná pravidla najdete na stránce Clash! Kromě toho se také můžete s hrou seznámit během tréninkové fáze před začátkem. Tréninková fáze začne 27. srpna.
Oproti loňskému roku bude letos v Clash! možné vyhrát zlaté.

 

Komunitní akce: Lov prestiže!

Ať už budete hrát Allstars či Rising Stars, po finále bude na prvním místě žebříčku jednotlivců jen jeden jediný hráč. Ale stejně jako v celé hře, i v Masters najdete více než jen tento jeden cíl. Letos chceme odměnit i ty, kteří se nenechají odradit nabitou konkurencí a vydají ze sebe to nejlepší.
Během letošního Masters jsme tak připravili speciální výzvu spočívající v dosažení určitého počtu prestiže. Jak ve finále Allstars, tak i na světě Rising Stars najdete ve hře tři úkoly s různými úrovněmi obtížnosti a různými odměnami.

Ve finále Allstars je potřeba v žebříčku jednotlivců dosáhnout následujícího počtu prestiže:

  • Střední: 300 000 prestiže
  • Obtížný: 400 000 prestiže
  • Hardcore: 500 000 prestiže

 

Jelikož na herním světě Rising Stars hrají méně zkušení hráči, minimální cíle jsou o něco nižší:

  • Střední: 200 000 prestiže
  • Obtížný: 300 000 prestiže
  • Hardcore: 400 000 prestiže

Na obou herních světech můžete vyhrát následující odměny:

  • Střední: úspěch Hrdina komunity (bronzový)
  • Obtížný: úspěch Hrdina komunity (stříbrný)
  • Hardcore: úspěch Hrdina komunity (zlatý) + 20 dní Plus účtu (převoditelné na libovolný herní svět)

 

Žádný z těchto úkolů není jednoduchý a všechny vyžadují určitou aktivitu a strategii. Jsou to ale také cíle, kterých hráči často dosahují i bez nákupů zlatých či nadměrného sledování videí!

Zda se rozhodnete tuto výzvu přijmout, je jen na vás. Pro nás bylo důležité dát těm, kteří se snaží během Masters podat co nejlepší výkon, šanci získat další odměnu a mít i jiné cíle než jen vítězství v žebříčku jednotlivců.

Příjemnou zábavu při lovu prestiže! Těšíme se, až uvidíme vaše úspěchy na herních světech Masters!

Nezáleží na tom, jestli jste protřelí veteráni nebo nováčci, Masters 3 nabízí něco pro každého. Všichni, kdo hledají nějakou výzvu, budou ve svém živlu – ať už na herních světech, v Clash! nebo při lovu prestiže.

Hodně štěstí!

Váš Rail Nation Team