Přidejte se na zátěžový test a pomozte zlepšit stabilitu Rail Nation!

 

Vážení hráči,

 

chystáme test nové infrastruktury serverů a rádi bychom tak pozvali všechny hráče Rail Nation na náš speciální testovací zátěžový server, který začne 14. února 2022.

Naším cílem je vygenerovat tolik aktivity, že server buď spadne, nebo vydrží úroveň aktivity mnohem vyšší než je obvyklá pro naše herní světy.

Myslíte si, že dokážete tento server shodit?

 

Proč?

 

Inu, nejsme zcela spokojeni se spolehlivostí našeho stávajícího poskytovatele serverů kvůli přetrvávajícím různým formám technických potíží.

Abychom to vyřešili, chceme nyní otestovat naši preferovanou alternativu… A chceme, abyste se pokusili server shodit! Simulaci je potřeba provést na velmi aktivním herním světě, což je důvod, proč jsme vytvořili zvláštní herní server v živém prostředí s nastavením z testovacího prostředí.

Potřebujeme otestovat jak běžnou hru během všech šesti epoch, tak i úzké hrdlo výkonu: závěr hry. Proto vás chceme požádat o co největší aktivitu – a za účast vás odměníme! Více informací o odměnách najdete níže.

 

Kdy a jak?

 

Testovací zátěžový server začne v pondělí 14. února 2022 ve 14:00. Najdete ho v lobby, jako obvykle. Tento test provedeme v živém prostředí, nikoli na PTR (testovací prostředí). Díky tomu můžou pak hráči získat odměny přímo na svůj běžný účet.

Abychom mohli otestovat hru a dokončit test co nejdříve, rozhodli jsme se použít scénář Fast Forward (4x speed).

Server bude nastaven jako testovací, což znamená, že budou deaktivovány nákupy a převody zlatých. Všichni hráči, kteří se zúčastní, získají na testovacím zátěžovém serveru 4000 zlatých.

Vezměte prosím na vědomí, že hráči hrající z mobilu se nebudou moci tohoto zátěžového testu zúčastnit, protože potřebujeme, aby se zaměřili na testování beta verze mobilní aplikace na běžných herních světech.

 

Co tím získáme?

 

My získáme data ze serveru, kde uvidíme zátěž v reálném čase s tím, že závěr hry je nejkritičtější období celého herního kola. V tuto dobu je aktivních nejvíce uživatelů v jednu chvíli a provádějí nejvíce akcí.

Pro nás tak budou nejrelevantnějšími daty ze zátěžového testu právě ta ze závěru hry. Z tohoto důvodu potřebujeme, aby bylo během závěru hry online co nejvíc uživatelů zároveň.

Označte si prosím ve svém kalendáři 10. březen ve 14:00 – právě tehdy začne závěr hry.

 

A co získáte VY?

 

Odměny! A právě tady bude komunita hrát velkou roli. Celková výše odměny bude záviset na počtu aktivních hráčů během závěru hry.

Příklad: pokud bude v závěru hry aktivních 2000 hráčů zároveň, každý z nich získá 2000 zlatých. A navíc každý účastník získá úspěch Hrdina komunity (zlatý).

Abychom zajistili požadovanou úroveň aktivity a hráči si nepřišli jen pro odměny, musíte pro jejich získání splnit dvě podmínky:

 

  1. Na konci herního kola musíte mít minimálně 50 000 prestiže.
  2. Musíte být aktivní v závěru hry.

 

Po skončení herního kola budou zlaté připsány na vaše účty a budete si je moci vyzvednout na libovolném herním světě dle svého výběru.

Odměny budou uděleny i v případě, že se vám podaří „rozbít“ server ještě před jeho dokončením.

 

Uvidíme se tam!

 

Váš Rail Nation Team