Zpětná vazba

Zpětná vazba

Zpětná vazba

Vážení hráči, 

 

plánujeme provést nějaké změny u našich oblíbených týdenních kol zpětné vazby a rádi bychom vám je vysvětlili. Cílem těchto změn je lépe integrovat vaši cennou zpětnou vazbu do probíhajích projektů a pracovních postupů.

 

Co se změní? 

Kanály pro zpětnou vazbu na Discordu budou přístupné jen při určitých příležitostech, nikoli neustále, jako je tomu nyní. 

Během těchto období nebudeme sbírat všeobecnou zpětnou vazbu, ale zaměříme se na konkrétní témata, u nichž s vámi budeme diskutovat o cílených otázkách nebo problémech.

 

Proč to měníme? 

Zjistili jsme, že obecná zpětná vazba je často neslučitelná s našimi současnými pracovními postupy, což nevyhnutelně vede k neuspokojivým odpovědím („nápad jsme zařadili na seznam úkolů“ / „do budoucna se s XY nepočítá“ / „jiné priority“ / atd.).

Díky lepšímu sladění vaší zpětné vazby s našimi současnými herními projekty budeme moci vaše nápady mnohem lépe integrovat a budete tak mít větší šanci na realizaci svých návrhů.

 

Co se nezmění? 

Všechny vzrušující diskuse, které jste dosud vedli v kanálech zpětné vazby na Discordu, samozřejmě neskončí. Pokud tedy narazíte na problémy nebo máte jakékoli spontánní nápady, využijte herní chaty a řekněte nám o nich.

Ujišťujeme vás, že vaše podněty budeme i nadále shromažďovat a předávat je hernímu týmu. Vaše podněty jsou důležité, ať už v herním chatu nebo ve zpětné vazbě!

Doufáme, že nám tato změna pomůže lépe realizovat vaše názory, požadavky a nápady, a těšíme se, že hra bude ještě lépe reagovat na vaše potřeby a přání.

 

Váš Rail Nation Team