Nový rozcestník na Discordu

Rozcestník na Discordu

 

V tomto průvodci se dozvíte, jak se může zlepšit váš zážitek z Discordu.

Nová funkce rozcestníku bude aktivována v úterý 2. května.

Tato změna ovlivní váš zážitek z Discordu, takže jsme pro vás připravili tento krátký a jednoduchý tutoriál, aby pro vás byl přechod snadnější.

 

Zavírání a otevírání nových kanálů a sekcí

Pokud už jste členy naší komunity na Discordu, můžete kvůli této změně dočasně vidět více kanálů, než jste zvyklí. Tyto kanály můžete snadno a rychle skrýt: nahoře nad seznamem kanálů pod tlačítkem „akcí“ klikněte na „Kanály a role“.

 

Objeví se vám okno s otázkami a odpověďmi ve čtyřech samostatných sekcích. První obrazovka, nazvaná „Přizpůsobit“, vám umožní zaškrtnout různé odpovědi, které jedním kliknutím zobrazí nebo skryjí různé sekce s kanály. Níže vidíte obrázky, jak to bude vypadat.

 

Kromě chatování s hráči z vašeho herního světa vám náš Discord server nabídne i mnoho aktivit!

Když se poprvé připojíte k naší komunitě na Discordu, budete vyzváni k zodpovězení čtyř otázek, které vám umožní získat co nejlepší komunitní zážitek.

 

Otázka 1 ze 4“ vám umožní vybrat si jazyk, kterým mluvíte, a odemkne vám novou sekci (či sekce), kde se schází ostatní hráči mluvící stejným jazykem. Najdete zde i přeložené informace a novinky a členy našeho týmu komunity.

 

Otázka 2 ze 4“ vám umožní otevřít nebo zavřít mezinárodní kanály pro globální akce a specifické kanály pro jednotlivé scénáře.

 

Otázka 3 ze 4“ vám nastaví posílání notifikací pokaždé, když začne nová akce vyhovující vašim preferencím.

 

Otázka 4 ze 4“ k vám přiřadí váš oblíbený scénář, který tak uvidí i ostatní hráči.

 

Po připojení se k naší komunitní platformě

Nahoře nad seznamem kanálů uvidíte tlačítko „Kanály a role“. Po kliknutí na ně se otevřou tytéž čtyři otázky, které jste již zodpověděli, takže můžete pokračovat v úpravách vašeho komunitního zážitku v závislosti na vašich aktuálních potřebách.

Najdete tam záložku „Procházet kanály“, která vám umožní vypnout či zapnout jednotlivé kanály, které si přejete skrýt či zobrazit.

 

Pojďme se podívat blíže na aktivity, které jsme si pro vás připravili.

 

[EVENTS] najdete v levém horním rohu. V tomto příkladu je vidět, že zrovna probíhá „Guessing Game“. Pod touto událostí vidíte tlačítko „Akcí“. Klikněte na něj a můžete si prohlédnout všechny nadcházející herní světy a události a kliknout na tlačítko „Mám zájem“, abyste dostali upozornění ve chvíli, kdy vaše oblíbená akce či herní svět začne. Číslo (x) vás informuje o tom, kolik akcí či událostí je naplánováno na nadcházející týdny.

Sekce „[RAIL NATION NEWS]“ vám nabízí oznámení, changelogy a informace o herních světech. Můžete zde využít ikony vlajek pro překlad novinek, které v těchto kanálech vidíte, nebo se můžete podívat do regionální sekce, kde uvidíte tytéž novinky přeložené.

V sekci „[EVENT PARTY CENTRAL]“ najdete různé zábavné akce a také chatovací kanál, kde můžete o těchto akcích diskutovat s ostatními soutěžícími. Rádi organizujeme akce pro hráče a na našem serveru se vždy něco děje. Nezapomeňte se podívat do své lokální sekce, jestli neplánují nějaké vlastní události!

Sekce „[SCENARIOS]“ nabízí speciální kanály věnované jednotlivým scénářům, kde vás zveme k diskusi a pokecu o vašich oblíbených herních scénářích s ostatními hráči.

 

Pokud si náhodou odemknete špatný kanál, jednoduše znovu klikněte na tutéž ikonku a kanál se vám opět skryje. Je to stejně prosté jako vypínač světla!

Na našem Discordu máme mnoho dalších kanálů. Necháme vás, abyste se s nimi seznámili. Najdete tam i kanál pro asociace, pro zábavu a offtopic, kanál, v němž se seznámíte s Rail Nation týmem, nebo dokonce i hlasové či video kanály, kde můžete pořádat skupinové hovory s přáteli i cizinci.

Přidejte se na Discord  

Užijte si zážitky na Discordu!
Váš Rail Nation Team