Letní hry Rail Nation

Vážení hráči,

Když bylo letos zrušeno mnoho globálních akcí a sportovních soutěží, přemýšleli jsme, jak bychom vám to mohli vynahradit bezkontaktní akcí pro každého. A naše odpověď zní:

Letní hry Rail Nation!

Letní hry začnou 7. července a pokud hrajete Rail Nation, zúčastníte se automaticky! Tedy, alespoň pasivně. Pokud chcete vyhrát, budete se muset trochu snažit.
Do 28. července můžete soutěžit v pěti různých disciplínách proti všem ostatním hráčům na vašem herním světě. Disciplíny jsou:

Sprint
Dosáhni nejvyššího zisku za jednu přepravu zboží.

Běh
Dosáhni nejvyššího hodinového zisku s vlaky.

Maraton
Uskutečni co nejvíce přeprav. V tomto případě se přeprava zboží s víceslotovou lokomotivou započítá víckrát: X slotů = X přeprav.

Všeuměl
Uspěj v nejvíce soutěžích. Úspěch nemusí nutně znamenat umístění na prvním místě. Znamená to jen, že musíte co nejvíckrát dokončit soutěž. Soutěže měst se nepočítají.

Týmová spolupráce
Pomoz své asociaci co nejčastěji získat osobnost.

 

Cena

V každé kategorii na každém herním světě tři nejlepší hráči získají následující odměnu:

  1. místo: úspěch Hrdina komunity (zlatý)
  2. místo: úspěch Hrdina komunity (stříbrný)
  3. místo: úspěch Hrdina komunity (bronzový)

 

Pravidla

  • Můžete se zúčastnit na libovolném herním světě a na kolika herních světech jen budete chtít. Cenu ale můžete získat jen na jednom serveru. Pokud budete mít nárok na cenu na více serverech, získáte ji jen tam, kde máte nárok na nejvíce cen (bez ohledu na to, které to jsou). Na ostatních herních světech budete v žebříčku ignorováni.
  • Na jednom herním světě můžete vyhrát ve více disciplínách.
  • Pokud bude váš herní svět restartován v době od 7. do 28. července, do této akce se započítává pouze druhé kolo, nikoliv to první.
  • Do této události se nemusíte registrovat.
  • Letní hry končí 28. července ve 14:00. Váš konečný výsledek bude spočítán v tuto dobu. Z technických důvodů může dojít ke zpoždění v řádu několika vteřin či minut.
  • Pokud váš herní svět běžel ještě před začátkem Letních her, všechny úspěchy dosažené do té doby JSOU ZAHRNUTY do konečného výsledku. Takže pokud už máte nějaké vyhrané soutěže na herním světě, budou se započítávat do celkového počtu vyhraných soutěží na konci Letních her.

 

Váš Rail Nation Team