10. narozeniny Rail Nation

 

Vážení hráči,

  1. ledna slavíme 10. narozeniny Rail Nation. 🎉

Jak se blížíme k tomuto neuvěřitelnému milníku, nemůžeme se neohlédnout za desetiletím úspěchů. Před deseti lety nás hra Rail Nation uvedla do světa nekonečných příležitostí na kolejích, kde lidi ze všech společenských vrstev spojuje láska k vlakům a strategii.

Ve všech našich herních scénářích jste procestovali všechny části virtuálních světů, od malebných hor až po rušná města, přepravovali cestující a náklad do krásných, autentických i vzdálených destinací, spolupracovali s mnoha železničními stratégy a soupeřili s nimi. Cestou jste se setkávali s různými výzvami. Přesto se vám díky vašemu odhodlání a znalostem vždy podařilo udržet lokomotivy v chodu, jezdit včas a vytvářet dobrodružství, která se nepodobají žádnému jinému.

Za posledních deset let jsme viděli, jak se naše komunita rozrůstá a vyvíjí, a jsme vám neskonale vděční za vaši podporu a vášeň pro hru. Jsme hrdí na to, že jsme mohli být svědky toho, jak jste se v průběhu let stali skutečnými znalci vlaků, kteří si osvojili složitosti lokomotivní techniky a řízení železnice. Od lokomotiv poháněných párou až po elegantní a moderní rychlovlaky dneška jste studovali, zkoumali, počítali a navrhovali nejefektivnější trasy a strategie a úspěšně budovali obrovská železniční impéria. S úctou se před vámi skláníme a blahopřejeme vám ke všem vašim úspěchům!

Připravte se na četné dárky a vyzkoušejte vzrušující úpravy funkcí, které na vás čekají ve speciálním narozeninovém scénáři (více informací již brzy)! Kromě toho vás také vyzýváme, abyste se podělili o své nejhezčí vzpomínky z Rail Nation a vytvořili si svou verzi jedinečného narozeninového přání. Sledujte Discord a naše sociální sítě, abyste zachytili všechny podrobnosti a nepropásli možnost vyhrát skvělé ceny!

 

Děkujeme, že jste součástí naší cesty, a přejeme vám mnoho dalších let nezapomenutelných dobrodružství! 🎁

 

Váš Rail Nation Team