Birthday Special Scenario

 

Vážení hráči,

jste připraveni s námi oslavit 10. narozeniny Rail Nation ve speciálním scénáři Birthday Special?

Ano, čtete správně – již brzy otevřeme speciální narozeninový herní scénář! Rozšiřte tuto informaci, shromážděte své přátele a připravte se na úžasný zážitek v expresním herním světě (2x rychlost), kde budete cestovat na klasické mapě. Vybírejte moudře, protože se můžete zaregistrovat jen na jednom z následujících herních světů:

  • 9. února ve 14:00 SEČ: DE701 Schwarzwälder-Kirsch, RU701 Medovik
  • 10. února ve 14:00 SEČ: EN701 Battenburg Cake
  • 11. února ve 14:00 SEČ: DE702 Donauwelle, INT701 Cheesecake

 

Nezapomeňte si vzít jízdenku a naskočit do vlaku, protože 10. narozeniny Rail Nation jsou cestou, kterou nechcete propásnout!

 

Připravte se na skvělou oslavu

Naše párty má svůj dress code! Vyzkoušejte si nový narozeninový outfit pro rok 2023 a užijte si nový efektní účes, který se k němu hodí. Scénář Birthday Special také přináší zajímavé úpravy funkcí pro zcela nové zážitky na tratích.

 

 

Funkce serveru Birthday Special

– Všechny asociace začnou s 25 sloty pro členy.

– Hráči, kteří si během vytvoření postavy ve hře vyberou doporučované město, získají 200 zlatých (dvojnásobná odměna oproti běžným herním světům).

– Všichni hráči získají na začátku herního kola 1000 zlatých zdarma; přímé nákupy dalších zlatých nebudou možné. Místo toho bude ve zlatém obchodě v prohlížeči k dispozici sedm různých balíčků: jeden balíček v každé epoše a jeden v závěru hry. Každý balíček bude k dispozici ve třech úrovních, které budou obsahovat Plus účet, bonusové lokomotivy a poukazy. Od každého balíčku si budete moci koupit jen jednu úroveň.

– Budete si moci užít narozeninovou produkční řadu (vzhled) pro vlak „Luňák“ a také narozeninové předměty pro vaše avatary, které všichni hráči získají jako dárek. Je k tomu potřeba jen abyste si založili postavu na libovolném herním světě Birthday Special a hráli na něm.

– Získávejte dárky zdarma během hry! Můžete získávat dárky za náhodné akce ve hře, jako např. sbírání šotoušů, nákup nebo opravy vlaků, investice v podnicích, utrácení výzkumných bodů, příhozy na aukci, vylepšování či zrychlování vlaků, sledování videí apod. Odměny zahrnují různé částky zlatých (až do 100 zlatých), Plus účet nebo poukaz na doplnění výzkumných bodů. Každý den můžete vyhrát maximálně 10 dárků. Sledovat je můžete v přehledném menu dárků. Zástupci můžou získávat náhodné dárky i pro hráče, které zastupují, a dárky se připíšou zastupovaným hráčům.

– Představujeme nový poukaz „Doplnění bankovního účtu“, který vám umožní naplnit váš bankovní účet až do výše limitu banky. Tento poukaz je jedním z možných narozeninových dárků a také součástí „Deluxe“ balíčků ve zlatém obchodě.

– Poukaz na denní extra bonus lze získat i za přehrání druhého videa na nádraží.

– Odměny za šotouše budou vyšší a budete mít také větší šanci vyhrát los zdarma za vybírání bonusů na nádraží. Také budete mít vyšší šanci vyhrát lepší ceny v rámci denního bonusu za přihlášení.

– Zvýšili jsme šanci na výhru některých odměn v loterii a některých odměn v soutěžích hráčů (neplatí pro soutěže měst).

– Bonusové lokomotivy předchozích epoch lze nyní koupit ve zlatém obchodě levněji.

– K dispozici jsou nové kariérní úspěchy za dosažení následujících úrovní prestiže na herním světě Birthday Special:

  • 10 000
  • 25 000
  • 50 000
  • 100 000
  • 250 000
  • 500 000
  • 750 000
  • Vítěz herního kola

 

Otázky a odpovědi

 

Q: Můžu si ve scénáři Birthday Special koupit zlaté nebo balíčky?

A: Běžné možnosti nákupu zlatých a balíčků jsou deaktivovány. Místo nich si můžete koupit sedm balíčků (jeden v každé epoše + jeden v závěru hry). Každý balíček bude k dispozici ve třech úrovních, které budou obsahovat Plus účet, bonusové lokomotivy a poukazy. Od každého balíčku si budete moci koupit jen jednu úroveň.

 

Q: Můžu se předregistrovat na herním světě Birthday Special?

A: Ano. Předregistrace bude možná 24 hodin před začátkem herního světa.

 

Q: Můžu si převést zlaté na / ze scénáře Birthday Special?

A: Ne, funkce převodu zlatých je zcela deaktivována. Obsah všech balíčků, které si během hry koupíte, expiruje na konci herního kola Birthday Special.

 

Q: Je možné využít funkci „pozvat kamaráda“?

A: Ne, tato funkce je deaktivována.

 

Q: Kolik hráčů může hrát na jednom herním světě Birthday Special?

A: Na každém světě je registrační limit 4000 hráčů, takže vám doporučujeme využít předregistraci, abyste si zajistili své místo. Můžete se samozřejmě připojit i poté, co už herní svět poběží, ale jen v případě, že ještě nebude dosaženo limitu registrací. Nezapomeňte, že se můžete přidat jen na jeden herní svět.