Připrav se na Masters!

Hráči Rail Nation, prosíme o pozornost!

Jste připraveni na tento jedinečný zážitek? Další kolo Rail Nation Masters začne na konci léta a bude to největší a nejnapínavější soutěž roku!

Masters  spojí ty nejlepší z nejlepších z Rail Nation na jednom herním světě, kde budou proti sobě bojovat ve velkolepé bitvě nejlepších strategií, dovedností a odhodlání.

 

Letos se nebude konat “Rising Stars”, žádná kvalifikační kola a ani “Clash!”. Jediná věc, na které záleží, je mít dvě a více hvězd!

Je to tak, tohle je extraliga a zúčastnit se můžou jen ti nejlepší hráči z celého světa. Připravte se na vyzkoušení svých schopností a soutěžte proti nejlepším hráčům Rail Nation na planetě.

 

Herní svět Masters by měl začít koncem léta v srpnu, takže se začněte připravovat už nyní! Ujistěte se, že vaše lokomotivy jsou v nejlepší kondici, že máte dobře vyladěné strategie a že vaše týmy jsou připraveny na cokoli.

A především se ujistěte, že včas získáte druhou hvězdu, pokud to ještě potřebujete!

 

Toto je vaše šance zapsat se do historie a stát se skutečnou legendou ve světě Rail Nation. Zapište si to do kalendáře, získejte druhou hvězdu v jakémkoli herním kole, které proběhne (a skončí) před začátkem Masters, a připravte se na utkání s nejlepšími z nejlepších!

 

Už se těšíme, až vás uvidíme soutěžit!

Váš Rail Nation Team