Přidej se k nám na Discord!

 

Vážení hráči Rail Nation,

máme pro vás novinku, o kterou bychom se s vámi rádi podělili. Jak možná víte, fórum Rail Nation je od začátku roku 2022 k dispozici jen pro čtení. Po pečlivém zvážení jsme se rozhodli uzavřít fórum 26.06.2023.

 

Discord je tím správným místem

Discord se ukázal jako efektivnější a produktivnější platforma, která umožňuje naší komunitě společně si vychutnávat komunitní aktivity, pořádat debaty, využívat hlasové chaty, poskytovat konstruktivní zpětnou vazbu a poskytnout nám v reálném čase přehled o problémech, kterým čelíte ve hře. Navíc má Discord skvělý potenciál k dosažení větší části komunity prostřednictvím botů, výhod, nástrojů a unikátních funkcí, se kterými fórum nemůže soutěžit.

 

Co to pro vás znamená?

Než se fórum 26.06.2023 zavře, doporučujeme vám podívat se na ně a uložit si informace, které chcete zachovat. Rádi bychom vás ale ujistili, že hodnotné informace, jako jsou oznámení, changelogy a informace o serverech, vám budou i nadále k dispozici na Discordu a na našem blogu. Kromě toho jsme také přesunuli hromadu užitečných informací z fóra na naši Wiki. Zajistíme, aby všechny zbývající užitečné informace z fóra byly přesunuty na Discord na kanály #guides-forum!

 

Přidejte se na fórum na Discordu

Pro ty z vás, kteří milují fórum, máme dobré zprávy! Discord má novou funkci „fórum“, kterou, jak doufáme, budete v budoucnu chtít a využívat. V #guides-forum – kanále s fórem, které je dostupné ve všech regionech komunity na Discordu, budete moct sdílet nové návody a užitečné tipy se zbytkem komunity. Přidejte se k nám na Discordu a pojďme udělat z komunity Rail Nation skvělé místo!

 

Děkujeme vám, že jste součástí komunity Rail Nation!

Rádi bychom využili této příležitosti a poděkovali vám všem za to, že jste součástí komunity Rail Nation. Oceňujeme vaši trvalou podporu a pochopení v této záležitosti. Pokud máte jakékoli otázky či potíže, neváhejte nás kontaktovat na Discordu. Pokud tam ještě nejste, můžete se k nám připojit kliknutím na následující odkaz.

 

Váš Rail Nation Team