American Dream Challenge!

Vážení hráči,

hlavní myšlenkou amerického snu je tvrdá práce na cestě k úspěchu, která často obnáší i soutěžení s ostatními, kteří se snaží o totéž.

Po přepracování našeho scénáře USA a jeho přejmenování na „American Dream“ jsme přemýšleli nad nějakou speciální výzvou, která by vám umožnila prožít americký sen v Rail Nation. Můžete samozřejmě zkusit vyhrát server, ať už sami, se svým městem nebo asociací, ale chtěli jsme vám k tomu přidat další výzvu, v níž se můžete dostat na vrchol a získat skutečně jedinečnou odměnu!

 

Ve zkratce: vaším úkolem je vyhrát co nejvíce soutěží. Pokud vyhrajete, získáte nejen nějaké zlaté, ale také naši zbrusu novou produkční řadu:

legendární lokomotivu „Big Boy“, pravděpodobně nejslavnější americkou parní lokomotivu! Toto bude jediná možnost získat tuto jedinečnou produkční řadu zdarma! Nebude možné ji koupit za 75 zlatých nebo poukaz. Nepropásněte svou šanci!

Scénář American Dream není jen o sólovém soutěžení, velkou roli zde hraje i týmový boj proti druhé frakci a vedení té vaší k vítězství.

A proto jsme k této výzvě přidali dvě speciální pravidla.

  1. Východ versus Západ

Na každém herním světě American Dream může tuto odměnu vyhrát celkem 20 hráčů. Ale záleží i na tom, za jakou stranu hrajete. Východ nebo Západ? Pokud vaše frakce prohraje, musíte být v soutěži mezi prvními pěti hráči, abyste získali odměnu. Pokud budete hrát za vítěznou stranu, stačí být mezi prvními patnácti hráči.

 

  1. Pomáhejte sdílením

I přesto, že budete soupeřit s ostatními hráči, můžete zároveň pomoci svým přátelům. Když se registrujete do American Dream Challenge, můžete jmenovat až pět přátel, kteří v případě vaší výhry také získají odměnu, pokud hrají na stejném serveru! Vytvoříte tým s přáteli a vyjmenujete se navzájem? Nebo se domluvíte a vyjmenujete co nejvíce hráčů, aby měli také šanci získat produkční řadu Big Boy? Vaše volba! Tak či tak, pokud vyhrajete, vaši přátelé (nebo možná náhodný spoluhráč?) určitě ocení, že jste si na ně vzpomněli.

 

Zní to zajímavě? Tady si přečtete, co je potřeba udělat a zvážit:

  • Pokud se chcete zúčastnit American Dream Challenge, registrujte se ZDE.
  • Registrace budou uzavřeny 3. července 2020.
  • Odměnou je produkční řada „Big Boy“ a 150 zlatých.
  • Zahrnuty budou pouze kompletní a platné registrace.
  • Vaším úkolem v této výzvě je vyhrát co nejvíce soutěží. Budete soutěžit pouze proti hráčům, kteří se také registrují do této události. Neregistrovaní hráči nebudou počítáni do top 15 / top 5 a nemůžou vyhrát odměnu.
  • Pokud budete hrát za vítěznou stranu, musíte být v top 15 mezi hráči ze své frakce. Pokud budete hrát za poraženou stranu, musíte být v top 5 mezi hráči ze své frakce.
  • Musíte vyhrát alespoň jednu soutěž, abyste měli nárok na odměnu.
  • Do výzvy se můžete registrovat jen jednou a zúčastnit se jen na jednom serveru.
  • Při registraci můžete vyjmenovat až pět dalších hráčů. Pokud budete mezi vítězi soutěže na svém serveru, získají odměnu také, pokud hrají na stejném serveru.
  • Odměna bude připsána na účet během 30 dní po skončení herního světa.
  • Dejte si pozor na to, abyste své jméno i jména svých přátel napsali správně. V úvahu budou brána pouze správně napsaná a existující uživatelská jména.

 

 

Nechť vyhrají ti nejlepší – a jejich přátelé!

 

Tvůj Rail Nation Team