Rail Nation: Clash!

Připrav se na vzrušující boje ve třech, zdarma pro všechny … a na exploze!

Chtě jsi vždycky svým soupeřům ukázat, kdo je nejlepší průvodčí? Pak pro tebe něco máme! Dovol nám představit Rail Nation: Clash! – Rail Nation tak, jak ho ještě neznáš. Naše nová minihra ti umožní přímé souboje s hráči z celého světa a můžeš v ní vyhrát skvělé ceny! Jedno herní kolo trvá jen pár minut – ideální pro zabití času, než se ti dostaví další úroveň depa.

Vyzvi dva soupeře na trojúhelníkové mapě. Každý je sám za sebe. Město každého hráče je startovním bodem pro jeho lokomotivu. Posílejte ji z podniku do podniku a sbírejte zboží hned, jak se objeví na mapě. Ale pozor: musíš si pospíšit! Tví soupeři chtějí stejné zboží jako ty, takže popadni lopatu, přilož uhlí do kotle a neměj s nikým slitování! Kdo posbírá 10 kusů zboží jako první, vyhrál herní kolo.

Ale to není všechno! Už jsme řekli, že to bude vzrušující… Každý vlak totiž za sebou nechává zářivou stopu. Pokud přejedeš stopu svého soupeře, jeho vlak se rozpadne na hromadu rezavých šroubů a plechů. Po chvilce bude moct vypravit ze svého města novou lokomotivu. Stejný osud tě čeká, pokud si svou stopu přejedeš sám. A než se zeptáš: ano, vlaky se můžou srazit čelně. Paráda!

A můžeš získat více než jen právo na chlubení se. Rail Nation: Clash! Poběží měsíc – od 19. 6. 2017 do 19. 7. 2017. Během této doby se můžeš zúčastnit s jedním účtem. A podle toho, na jakém místě v žebříčku se umístíš, získáš odměnu v podobě úspěchu v kariéře. Každý den si můžeš zahrát pět kol, která se budou počítat do žebříčku. Ve cvičném módu můžeš hrát, kolikrát chceš. Na konci celé hry získají nejlepší hráči z celého světa kariérní body, které budou moct využít na vylepšení kariérní lokomotivy. A kromě toho na šťastné výherce čekají i zlaté a zbrusu nový notebook Dell!

Doufáme, že se na letní akci Rail Nation těšíš stejně jako my!