Nové fórum je tu!

Vážení hráči,

s radostí vám oznamujeme, že nové fórum právě otevřelo své virtuální dveře. Je nyní připojeno k železniční síti komunity a bude sloužit jako hlavní uzel pro komunikaci ve všech jazycích. Na fórum se nyní dostanete z Rail Nation lobby – a rádi bychom to oslavili s vámi!

Jedním z našich cílů na novém fóru bylo zjednodušit a zlepšit komunikaci ve všech komunitách. Rail Nation má fanoušky z celého světa a ti všichni jsou nyní součástí jediného fóra. O rozmanitosti naší fanouškovské základny svědčí i naše pohlednicová akce, která končí v říjnu.

Rádi bychom vám za vaše pohlednice poděkovali – výsledek vám představujeme v tomto videu.

A kromě toho je zde i soutěž k oslavě spuštění nového fóra, ve které můžete vyhrát skvělé ceny! Řekněte nám, kolik kilometrů by putovalo všech 149 pohlednic celkem, kdyby nám je do Kolína nad Rýnem doručil poštovní holub. Odpověď, která bude nejblíže skutečné vzdálenosti, vyhrává. Pokud více hráčů odpoví stejně, bude vítěz vybrán náhodně.

A zde jsou ceny:

  1. místo: Geforce GTX 1050

  2. místo: FORCE K85

  3. místo: XM300

Pokud se chceš zúčastnit, klikni na tento odkaz na naše fórum a pošli příspěvek se svou odpovědí. Tato soutěž skončí v pátek 13. 10.

Pozor: interaktivní mapa bude po dobu trvání soutěže deaktivována.

Přejeme vám příjemnou zábavu při tipování odpovědi!
Váš Rail Nation Team