Vyzvedni si svou jízdenku do nového kola nyní!

Vážení hráči,

v updatu 4.4.0 se zaměřujeme na podporu klíčových prvků v Rail Nation. Chceme posílit ducha komunity a soudržnost asociací – i za hranice jednotlivých herních kol.

Doteď se asociace po konci herního kola rozpadly a bylo potřeba je znovu dát dohromady po restartu serveru. To vyžadovalo spoustu komunikace a mohlo trvat i několik dní, než se skupina hráčů opět sešla v jedné asociaci. S novou funkcí předregistrace vám chceme organizování asociací usnadnit!

Jak předregistrace funguje?

Předregistrace se odemkne během závěru hry. Od této chvíle se všichni hráči dané asociace můžou přihlásit do dalšího kola herního světa. Tím pádem rovnou uvidíte, kdo se s vámi chystá pokračovat ve hře.

Předregistrace vám nejen rezervuje místo ve vaší asociaci, ale také vám umožní vybrat si domovské město. Nemusíte začínat ve stejném městě jako ostatní členové asociace. Ale vyplatí se to udělat, protože vám to ušetří zakládání dočasných asociací v novém herním kole. Také se vyhnete přeplnění měst a nebudete muset čekat, až si opozdilci postaví koleje k vašemu městu.

Jaký je maximální počet předregistrovaných hráčů, které může asociace mít?

Velikost asociace záleží na počtu hráčů, kteří se předregistrují. Pokud se například předregistruje 15 hráčů, ušetříte si několik rozšíření sídla a začnete hrát s 15 členy.

Jak dlouho bude mé místo v asociaci rezervováno?

Aby ses automaticky připojil k asociaci, musíš se přihlásit na nový herní svět během prvních tří dnů. Po této době budou místa uvolněna.

Můžete už začít propagovat svou asociaci a porozhlédnout se po nových hráčích na další herní kolo!

Plnou parou vpřed!