Jarní lov: Výzvy a odměny

Jaro volá! Ponořte se do malebné krajiny plné zářivých barev rozkvetlých květin a svěže zeleného listí. Přidejte se na dobrodružnou jízdu vlakem na mapě s 10×10 políčky, na které jsou ukryté poklady čekající na objevení. Pro dobrodružnější povahy máme připravené i nějaké ty výzvy!

Shromážděte své přátele a vychutnejte si okouzlující zvuky ptačího zpěvu a sladkou vůni jara. Jste připraveni na výzvu v podobě nalezení nejlepší ceny?

Podrobnosti o události:

 

Začátek: 6. dubna 14:00 SELČ

Konec: 10. dubna 23:59 SELČ

Úkol: Každý hráč může vybrat pouze jedno políčko a napsat ho do speciálního kanálu k události na Discordu: #spring-event

Např. A1 nebo H4.

Vítězové: Všechny odměny kromě truhly s pokladem můžou být vyhrány tolikrát, kolik hráčů uhodne příslušné políčko. Truhlu s pokladem lze vyhrát jen jednou – získá ji hráč, který jako první uhodne správné políčko.


Skryté odměny:

– 10× 20 poukazů na okamžité odeslání

– 5× 300 zlatých

– 5× 10 losů

– 5× 3 poukazy na levnější stavbu budov

– 3× 7 dní Plus účtu

– 1× Truhla s pokladem obsahující 1200 zlatých


Ukryté výzvy:

Pokud trefíte políčko s výzvou, budete muset pro získání výhry tuto výzvu splnit.

– 3× Oblékněte svého avatara do outfitu co nejvíc připomínajícího jaro a pošlete screenshot do kanálu události. (Odměna za splnění: 5x losů)

– 3× Napište do kanálu události zprávu popisující, proč máte rádi jaro. (Odměna za splnění: 5x losů)

– 3× Vyfoťte kvetoucí strom / modré nebe / zelenou trávu / květiny společně s poznámkou týkající se Rail Nation a zveřejněte fotku v kanále události. (Odměna za splnění: 5x losů)

Vítězové budou oznámeni během sedmi dní po skončení události a odměny jim budou zaslány prostřednictvím soukromé zprávy na Discordu.

 

Šťastný lov!

Váš Rail Nation Team