Rail Nation: Vše nejlepší k 9. narozeninám!

Vážení hráči,

rok 2022 je již v plném proudu a my oficiálně slavíme 9 let existence Rail Nation! Všechno nejlepší k narozeninám!

Chceme vám, naší komunitě, poděkovat za vše, co jste pro nás během těch téměř deseti let udělali. Navázali jste přátelství, vytvořili vzpomínky a tlačili nás k vytvoření té nejlepší verze Rail Nation. A za to jsme vám navždy vděční. Vaše zpětná vazba, názory a konstruktivní kritika pomohly řídit naše plány pro budoucnost Rail Nation a jaká to bude zářivá budoucnost! Takže za celý tým Rail Nation:

Děkujeme vám.

A nebyly by to žádné narozeniny, kdyby nebyla ani oslava, že?

Jako poděkování komunitě vás chceme všechny oficiálně pozvat na naše dosud největší živé vysílání! Dne 27. ledna od 18:00 do 19:30 (SEČ) se k manažerce komunikace s komunitou „DippyNikki“ připojí několik speciálních hostů, aby pomohli oslavit a odměnit komunitu Rail Nation!

Živý přenos můžete sledovat prostřednictvím našeho kanálu na YouTube a o všech našich akcích můžete být informováni, pokud se připojíte k našemu Discordu. Během živého přenosu také vyhlásíme našeho vůbec prvního průvodčího komunity („Community Conductor“), který obdrží trofej za rok 2021, již si bude moci navždy ponechat. A co víc, odhalíme také trofej pro rok 2022, která jistě některé z vás inspiruje k zahájení „kariéry“ průvodčího komunity.

 

Bude pro vás také připravena speciální událost, při které můžete vyhrát nějaké předměty, odemknout bonusové kódy a získat první titul komunitního průvodčího v roce 2022! Speciální bonusové kódy získá pět nejlepších účastníků akce, kteří budou mít tu čest vybrat si svůj oblíbený server a získat exkluzivní bonusové kódy! Nemyslíte si, že se vám podaří dostat se na prvních pět míst? Nebojte se, komunita také odemkne další bonusové kódy pro celou komunitu s každým 100. divákem, který se připojí k živému vysílání!

Zapište si datum do kalendáře a nenechte si ujít šanci hrát za svůj server během našeho živého vysílání. Klikněte zde, abyste se přihlásili k odběru a byli upozorněni, až budeme vysílat živě!

Uvidíme se tam!

 

Váš Rail Nation Team