Nové úrovně úspěchů budou k dispozici již brzy!

Aktualizováno 21.10.2021

Vážení hráči,

jak jste si možná už všimli, nedávno jsme ke kariérní lokomotivě přidali několik nových vylepšení. Šlo jen o první krok většího plánu. Teď chceme zajistit, abyste všichni mohli plynule pokračovat ve své kariéře a získat vylepšení, která vám možná ještě stále chybí.

Mnozí z vás, kteří s námi jsou již dlouho, mají spoustu úspěchů na maximu, ale ještě neexistuje žádný hráč, který by získal úplně všechny. Všimli jsme si, že zbývající úspěchy je často téměř nemožné získat – ať už proto, že jsou velmi náročné, nebo po vás vyžadují hrát scénář nebo herní styl, který vám příliš nevyhovuje.

Proto jsme prošli všechny existující úspěchy, vybrali 24 z nich a přidali u každého z nich dalších 5 úrovní. Ujistili jsme se, že náš výběr je vyvážený a zajímavý pro všechny. Mnoho z těchto nových úrovní bude stále obtížné dosáhnout, ale určitě je tam něco pro každého, ať už hraje jakýmkoli stylem. Dokonce tam je úspěch i pro toho hráče, který již dokázal získat více než 100 000 medailí.

Kompletní seznam aktualizovaných úspěchů najdete ZDE.

Nezapomeňte prosím, že požadavky pro úrovně 11–15 těchto úspěchů jsou v mnoha případech mnohem náročnější než pro předchozích 10 úrovní a že skoky mezi jednotlivými úrovněmi jsou mnohem větší. Je to proto, že tyto úrovně jsou relevantní především pro hráče, kteří hrají už dlouho. Jak už jsme zmínili, mnozí z vás již dosáhli obdivuhodného pokroku v některých kategoriích.
Zároveň chceme ale také mít jistotu, že nové úrovně nebudou okamžitě splněny na maximum, takže jsme nastavili požadavky tak vysoko, abychom se tomu vyhnuli. Můžete si ale všimnout, že podmínky pro některé z nových úrovní jste již splnili. Udělali jsme to tak záměrně a mnoho požadavků pro úrovně 11–13 (a ve vzácných případech i 14) je nastaveno na hodnoty, kterých jste již dosáhli – pokud tomu tak je i ve vašem případě, získáte tyto úspěchy okamžitě.

Užijte si tyto kariérní body zdarma, zasloužíte si je!