New Blog

Spouštíme nové blogové dobrodružství: Pryč se starým, přichází nový

Vážení hráči,

máme pro vás vzrušující zprávu, protože odhalujeme začátek nové kapitoly – nedotčené plátno pro naše myšlenky, příběhy a společná dobrodružství: představujeme zbrusu nový blog Rail Nation! Připomeňte si své oblíbené blogové příspěvky a buďte v obraze s nejnovějšími informacemi. Jednoduše přejděte na https://blog.rail-nation.com/cs/ a začněte objevovat!

 

Proč ten přesun?

Starý blog nám sloužil dobře, ale nastal čas na změnu, na digitální evoluci, která odráží dynamickou a živou komunitu, kterou jsme společně vybudovali. Náš nový blog se nejen snadno ovládá, ale také se může pochlubit rozšířenou nabídkou kategorií a představuje skvělou novinku v podobě kalendáře herních světů! Navíc tento upgrade není jen o estetice; je to strategický krok ke zlepšení stability našich webových stránek a lobby, protože se loučíme se starým blogem.

 

Odpočítávání začíná: Datum ukončení provozu starého blogu

Náš starý blog již brzy elegantně odejde do důchodu. Ale nebojte se, všechny odkazy a propojení z herních stránek a ve hře budou aktualizovány, což všem zajistí bezproblémovou cestu. Navíc jsme téměř veškerý obsah přesunuli na nový blog, takže žádný dobrodruh nepřijde o cenné informace.

 

Digitální železniční tratě volají a my jsme nadšeni, že se po nich můžeme pohybovat spolu s vámi. Uvidíme se na druhé straně – tam, kde vzrušení pokračuje!

 

Váš Rail Nation Team