Masters, zlaté a čas věnovaný hře

Vážení železničáři,

za několik dní začíná Rail Nation Masters a všichni už se na něj těšíme. Doufáme, že vy také!

Přípravám této výjimečné soutěže jsme věnovali spoustu času a plánování. Součástí plánování bylo samozřejmě i rozhodování, které funkce hry by měly být deaktivovány, aby byla soutěž co nejférovější.

Rail Nation Masters

Na fórech Rail Nation momentálně probíhají různé diskuse o kontroverzních tématech. Například: měl by být k dispozici obchod se zlatými? Je používání zlatých nefér? A co tak omezit dobu hraní?

Z technického hlediska by bylo deaktivování zlatých možné. Nicméně jde o jednu ze základních součástí hry a deaktivace zlatých by měla velký vliv na rovnováhu a herní mechaniku Rail Nation. Stejně tak by váš herní zážitek ovlivnilo i omezení doby hraní. V podstatě bychom těmito změnami vytvořili úplně jinou hru.

I přesto, že hlavním účelem Rail Nation Masters je soutěžení mezi hráči, stále vám chceme umožnit ten samý herní zážitek z Rail Nation. A ten není pro každého stejný! Zatímco někteří z vás věnují hře většinu dne, možná si dokonce i nastavují budíky v noci, jiní si zase menší časovou investici kompenzují zvolením správné taktiky, nebo ve své vypracované strategii počítají i s využitím zlatých. Nakonec vyhraje soutěž ten nejpozornější strojvedoucí, který dovede svůj herní styl k dokonalosti tím, že jeho lokomotivy budou ve správný čas na správném místě, a nepromarní tak žádnou příležitost během celých šesti týdnů.

Doufáme, že jsme vám trochu vyjasnili způsob, kterým jsme tuto událost nakonfigurovali. Pokud máte další otázky, dejte nám vědět!

Váš Rail Nation Team