Fast Forward – 2. kolo

Jsme tu pro vás. Zatímco svět venku stojí, my vám chceme i nadále poskytovat zábavu a rozptýlení pro chvíle, kdy musíte sedět doma a máte jen omezený kontakt s ostatními.

Během posledních týdnů jsme od vás obdrželi spoustu pozitivních reakcí na herní světy Fast Forward se čtyřnásobnou rychlostí. Původně jsme neplánovali, že je budeme restartovat hned po skončení. Ale díky vašim nadšeným reakcím a současné situaci jsme se rozhodli, že 11. dubna spustíme druhé kolo serverů Fast Forward – budou to naše herní světy #zůstaňdoma.

Pokud se mezi vámi najde někdo, kdo ještě nehrál Fast Forward, nyní máte šanci zažít tento jedinečný 4x speed server. Pokud jste se již zúčastnili prvního kola, můžete to využít k optimalizaci své taktiky.

Samozřejmě vás nenecháme začít s prázdnýma rukama. Použitím kódu FAST-FORWARD-2 na libovolném serveru Fast Forward získáte zdarma balíček v hodnotě 10 €. Tento balíček obsahuje:

  • 100 zlatých
  • 14 dní Plus účtu
  • 1 poukaz na vylepšení bonusové lokomotivy
  • 10 poukazů na mechanika
  • 10 poukazů na zrychlení

 

  • Kód je platný pouze na herních světech Fast Forward 2
  • Kód lze použít do 30. dubna 2020
  • Kód lze použít pouze jednou na účtu
  • Kód lze uplatnit pouze v prohlížeči a mobilní aplikaci pro Android, nelze uplatnit na zařízeních Apple

Pro ty z vás, kteří jsou soutěživí, máme tentokrát speciální výzvu: 10 nejlepších hráčů z každého serveru Fast Forward 2 získá zlatou verzi našeho zbrusu nového úspěchu Hrdina komunity a vítěz serveru získá dokonce platinovou verzi.

Vzhledem k tomu, že druhé kolo Fast Forward nebylo plánované a je spontánní reakcí na současnou pandemii koronaviru, bohužel nebylo možné aktivovat předregistraci. Doufáme, že druhé kolo Fast Forward vám přinese radost v této neobvyklé době.

Restarty serverů najdete zde:

 

Otázky a odpovědi

Proč některé herní světy chybí?

Je to proto, že některé světy měly poměrně málo hráčů. I přesto, že tato čísla samotná jsou v pořádku, druhé kolo má obvykle méně hráčů, takže by to vedlo k natolik nízkému počtu hráčů, že by to mohlo negativně ovlivnit hru.

Nezpomalí se tím vaše práce na přechodu na HTML5?

Ne. Když jsme přemýšleli, jakým způsobem vám poskytnout zábavu během koronavirové pandemie bez zbytečného zatížení našich vývojářů, vybrali jsme právě Fast Forward, protože opakování této akce nevyžaduje žádný vývoj ani testování. To je také důvod, proč Fast Forward stále poběží ve Flashi. Jen tak není nutné testovat další verzi hry a naši vývojáři se tak můžou plně soustředit na HTML5.

Co když bude druhé kolo ještě populárnější a na herní světy se zaregistruje příliš mnoho hráčů?

Všechny naše herní světy mají limit 10 000 registrací, abychom zamezili přeplnění měst a problémům s výkonem. Pokud by druhé kolo Fast Forward přilákalo příliš mnoho hráčů, budeme připraveni spustit další mezinárodní herní svět.

Moje země nebo jazyk není mezi oznámenými herními světy. Znamená to, že nemůžu hrát Fast Forward?

Ne. Na mezinárodních herních světech jsou k dispozici všechny jazyky. Pro komunikaci s ostatními hráči z celého světa doporučujeme angličtinu, ale vítáme i všechny ostatní jazyky. Respektujte prosím, že tam bude mnoho hráčů z různých koutů světa a každý má zcela jiné jazykové schopnosti. Ne každý bude schopen komunikovat ve vašem jazyce nebo v angličtině. Buďte prosím slušní a ohleduplní i v případě, že komunikace bude náročnější. To je obzvláště důležité právě v této době, kdy mnoho lidí prochází náročným obdobím.